Joogamatka Afrikkaan

Date

07 - 16 tammi 2021
Expired!

Time

All Day

Peruttu vuodelta 2021: Metsäsydämen Joogamatka Etelä-Afrikkaan

Peruttu vuodelta 2021 mahdollisten matkustusrajoitusten vuoksi. Suunnittelemme seuraavaa matkaa, stay tuned!

Yhteistyössä Olympia  kaukomatkojen kanssa!

Lähde yhdessä Marian ja Olympia kaukomatkojen kanssa unohtumattomalle matkalle, jossa yhdistyy matka kauas, Afrikkaan, ja lähelle, itseen.

Etelä-Afrikka houkuttelee miellyttävällä ilmastollaan, kauniilla luonnollaan ja mielenkiintoisella kulttuurillaan. Useat väestöryhmät lukuisine kielineen, tapoineen ja menneisyyksineen tuovat oman värikkyytensä sekä myös haasteensa tämän päivän Etelä-Afrikkaan. Olematon aikaero ja sujuvat yhteydet tekevät Etelä-Afrikasta ihanteellisen matkakohteen. Maa on luonnonvarojen runsaudensarvi: kultaa ja timantteja, viiniä ja hedelmiä ja tietysti villieläimiä. Majoitumme viikoksi kauniiseen Sebatanaan, joka sijaitsee malariavapaalla alueella Waterbergin suojelualueella. Saamme koko majapaikkamme Sebatana Rhino Lodgen ylellisesti vain omaan käyttöömme, joten rauhalliset joogahetket (lisämaksu) voidaan järjestää ulkona uimaaltaan vieressä. Teemme useita safari- ja luontoajoja sekä nautimme hyvätasoisesta majapaikasta. Majapaikkamme järjestää myös lisämaksullisia safariajoja, joista voi valita mielensä. Yksi niistä suuntaa suojelualueelle, jonka savannin heinäarolla on mahdollista nähdä ”Big Five” eli norsu, sarvikuono, afrikanpuhveli, leijona ja leopardi sekä monta muuta eläinlajia. Matkan päätteeksi ajamme Johannesburgiin, jossa tutustumme Soweton kaupunginosaan.

Matkan lisämaksullinen (170 e) joogaohjelma koostuu aamujen hathajoogasta ja iltojen yinjoogasta. Joogahetket (75 min) sovitetaan päivän ohjelmaan, joten jokaisena perilläolopäivänä pääset joogaamaan. Sään salliessa joogaamme hotellin uimaaltaalla, sateen sattuessa katoksen alla. Joogaohjelma tulee varata jo ilmoittautumisen yhteydessä ja maksaa matkan loppumaksun yhteydessä. Matkan joogaohjelman on tuottanut RYT500 joogaohjaaja Maria Talvitie, joka vastaa joogaohjelman sisällöstä ja toteuttamisesta.

Ohjaajana Maria on osaava, lempeä ja kannustava. Aamujen hathajoogan asanat Maria ohjaa tarkasti ja oivalluttavasti. Iltojen yin-joogassa syvennytään sallivasti rentouteen ja irtipäästämiseen. Kaikki joogatunnit ovat vapaaehtoisia, voit hyvin valita välillä hetken vain itsellesi.

Maria on opiskellut joogaohjaajaksi RYT200 Hima Happinessin koulutuksessa vuonna 2017, jonka jälkeen on opiskellut yli 300 tuntia lisää mm. skotlantilaisen Dhugal Meachemin opissa. Maria opettaa joogaa Mikkelissä, Sulkavalla ja Puumalassa. Ja parhaillaan rakentaa yhdessä miehensä Ollin kanssa hyvinvointikeskus Mesäsydäntä Puumalaan. Maria on myös MMM metsänhoitaja. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä maria@metsasydan.fi.

9 päivää alk. 2 070€ 
+170€ joogaohjelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *