Metsäsydän

Metsäsydän on unelma, jolla on siivet. Tarinallamme haluamme luoda uskoa siihen, että tarvitaan rohkeutta ja luottamusta antaa niiden kantaa.

Metsäsydän on yksilön, yhteisön ja paikan metsäinen matka sydämeen, josta kumpuaa halu ja tahto luoda hyvinvointia. Metsäsydän on päätös elää omaa unelmaa ja samalla saattaa vanha uuteen aikaan.

Tarjoamme hyvinvointia ja läsnäoloa niillä keinoilla, joilla olemme sitä itsestämme löytäneet. Maria on löytänyt joogamatolta yhden tien omaan rauhaan ja Olli on kohdannut sinisiä ajatuksia kannolla istuen. Maria ja Olli ovat myös metsäalan ammattilaisia, metsäisiä maistereita, heidän matka kohti Metsäsydäntä avautui metsän hyvinvointivaikutuksien kokemisesta. Tuli oivaltaa, että luonto eheyttää. Luonto vetää pisimmän korren ja ihmisinä olemme osa luontoa. Yhdistämällä omat polut kohti hyvinvointia, kohti metsän sydäntä ja kohti toisia, Metsäsydän tarjoaa palveluita, joiden kautta luodaan yhteyttä itseen ja toisiin.

Metsäsydän tarjoaa paikan, jossa ihmiset voivat kohdata toisia samanhenkisiä ihmisiä sydämestä sydämeen. Vain sydämellään näkee hyvin.”

Metsäsydämen tarina kirjoitetaan joka päivä uudelleen, se kuvastaa tahtoa kehittyä.

Metsäsydämen syvin olemus on kuin puun juuret maassa, läsnäoleva, ravitseva ja ympäröivään yhteydessä oleva.