Metsäsydän Oy

Metsäsydän on unelma, jolla on siivet. Tarinallamme haluamme luoda uskoa siihen, että tarvitaan rohkeutta ja luottamusta antaa niiden kantaa.

Metsäsydän on yksilön, paikan ja yhteisön metsäinen matka sydämeen, josta kumpuaa halu ja tahto luoda hyvinvointia. Metsäsydän on päätös elää omaa unelmaa ja samalla saattaa vanha uuteen aikaan.

Hyvinvointia tuotamme muille niillä keinoilla, joilla olemme sitä itsestä löytäneet. Esimerkiksi Maria on löytänyt joogamatolta yhden lentävän(maton) tien omaan rauhaan ja Olli on kohdannut sinisiä ajatuksia kannolla istuen. Maria ja Olli ovat myös metsäalan ammattilaisia, metsäisiä maistereita, heidän matka kohti Metsäsydäntä avautui metsän hyvinvointivaikutuksien kokemisesta. Tuli oivaltaa, että luonto tekee kaltaisekseen. Luonto vetää pisimmän korren ja ihmisinä olemme osa luontoa. Yhdistämällä omat polut kohti hyvinvointia, kohti metsän sydäntä ja kohti toisia, Metsäsydän tarjoaa palveluita, joiden kautta luodaan yhteyttä itseen ja toisiin.

Metsäsydän tarjoaa paikan, jossa ihmiset voivat kohdata toisia samanhenkisiä ihmisiä sydämestä sydämeen. Vain sydämellään näkee hyvin.”

Metsäsydämen tarina kirjoitetaan joka päivä uudelleen, se kuvastaa tahtoa kehittyä.

Arvot
Metsäsydämen syvin olemus on puun juuret maassa, läsnäoleva, ravitseva ja ympäröivään yhteydessä oleva.

Visio
Metsäsydän on paikka, joka kokoaa yhteen metsien ja luonnon hyvinvointivaikutuksien osaajat ja niitä hyödyntävät ympäri maailman.