Date

17 huhti 2024

Time

18:15 - 19:45

Yin jooga kevät 2024 Mikkeli

Yin jooga
.
Keskiviikkoisin
Klo 18.15-19.45
14.2.-17.4.2024
.
Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
.
Ilmoittaudu mukaan
https://forms.gle/KC3bYynxjTnMmfUL6
tai viestillä 0504143697 /Maria
Ilmoittaudu 2h ennen tunnin alkua.
.
Yin jooga on vastapainoa suorittamiselle ja kiireiselle arjelle.
Yin jooga aktivoi parasympaattista hermostoa, joka viestii keholla ja mielelle että nyt on aika rentoutua ja rauhoittua. Tunnilla luomme yhdessä tilasta paikan, jossa jokainen saa olla turvallisesti omassa itsessään. Tuossa tilassa on tilaa rauhoittumiselle, eheytymiselle, tunteille, tylsistymiselle ja kaikelle, mitä sen kertainen joogatunti nostaa pintaan. Jokainen tunti on kokemuksena erilainen.
.
Tunnilla viivytään 5-10 minuuttia yhdessä liikkeessä. Jokaisessa liikkeessä on kohdealue, johon etsimme jokaisen erilaiselle keholle sopivan asennon. Kohdealuetta aktivoimalla, tai lempeästi venyttämällä, pääsemme käsiksi kehon lihaskalvoihin eli faskioihin. Faskiat tarvitsevat aikaa, sekä lempeyttä kosteutuakseen ja laajentuakseen. Jotta lihaskalvojen sisällä olevia lihaksia voidaan kasvattaa ja venyttää, tulee niitä ympäröivien lihaskalvojen voida hyvin.
.
Yin jooga ja sen filosofia perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja taolaisuuteen. Tunneilla joogafilosofiaa tuodaan sopivasti esille ja jokainen voi poimia siitä itselleen merkitykselliset kohdat. Jokaisella tunnilla on oma teema.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut Yin joogaa skotlantilaisen Dhugal Meachemin ohjauksessa. Yin jooga on ollut Marialle itselleen tärkeä harjoitus omalla matkalla kohti hyväksyvämpää, voimakkaampaa ja läsnäolevampaa olemista.
Ohjaajana Maria on lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyylinsä ohjata on antautuminen ohjaukselle.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, joka keskittyy joogaan, metsähyvinvointiin sekä retriittien tarjoamiseen omalla tilallaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään Mikkelin YogaSoulin tiloissa, osoitteessa Maaherrankatu 21. YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton, villasukat ja peiton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 15. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.