Date

23 heinä 2021
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Yin jooga & parasympaattinen hermosto

Työpaja 2,5h
Pe 23.7.  klo 18-20.30

Hermosto jakautuu sympaattiseen ja parasympaattiseen hermostoon. Yin joogan ja rauhallisen hengityksen avulla voimme aktivoida parasympaattista hermostoa.
Parasympaattisen hermoston aktivointi auttaa meitä rauhoittumaan, palautumaan, uudistumaan ja toipumaan. Stressin tunteet vähenevät, mahdolliset uniongelmat voi helpottua, keho ja mieli saa tarvitsemaansa huomiota.

Yin joogassa pysytään lempeissä venytyksissä pitkään
(n. 2-10min) ja pidennetty rauhallinen hengitys tehostaa niin kehollisen venytyksen (liikkuvuus) kuin mielen  rauhoittumisen vaikutusta. Parhaimmillaan yin jooga harjoitus onkin meditatiivinen kokemus.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.
Päälle mukavat, joustavat, lämpöiset vaatteet.

Tämän workshopin jälkeen olet läsnä omassa kehossasi, olosi on rentoutunut ja olet ehkä oppinut irtipäästämistä siitä, mitä et halua enää kantaa mukanasi.

Workshopissa opit perustietoja hermostosta, opit käyttämään hengitystä rauhoittumiseen ja teemme pitkän Yin jooga harjoituksen.

Työpajan ohjaa: Heidi Akkila
Hinta 38€
Maksu saapuessasi.
Varaa paikkasi:

Varaa tunti

Työpaja järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 3. Max osallistujamäärä 15. Peruuntumisen sattuessa ilmoitamme aina henkilökohtaisesti.

Luodaan yhdessä Karhusaliin turvallinen ja tapahtumarikas kesä 2021. Käytämme maskeja ja pesemme kädet saapuessa ja lähtiessä. Mikäli mahdollista, tuo omat joogavälineet tullessasi.  ❤