Date

11 tammi 2024
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Hinta

75.00€

Raskausajan jooga Lappeenranta

Raskausajan jooga
.
Lappeenrannan Studio Mandulassa
4x kurssi
torstaisin
11.1.-1.2.2024
klo 17-18
Hinta 75 €
Ilmoittaudu 5.1.2024 mennessä
.
Kenelle
Raskausajan jooga soveltuu toisella ja kolmannella kolmanneksella oleville, viikoille 14-42. Ensimmäinen raskauskolmannes on niin suurta muutoksen aikaa keholle, että Birtlight joogassa kehotamme pyhittämään tuon ajan rentoutumiselle ja rauhoittumiselle.
Olet lämpimästi tervetullut tunnille, olit sitten ensimmäistä kertaa tulossa äidiksi -tai jo ollut useamman kerran raskaana. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunneilla sovelletaan liikkeitä jokaiselle sopivaksi, Birtlight raskausajan jooga on lempeä ja turvallinen harjoitus.
Saat ennen kurssin alkua tervetuloa sähköpostin. Sähköpostiin vastaamalla voit kertoa millä raskausviikolla olet, onko raskaudessasi ollut jotain huomioitavaa, sekä onko juuri nyt kehossasi jotain joka ohjaajan tulisi huomioida. Kerrothan ohjaajalle myös mikäli sinulla liittyy pelkoja synnytykseen.
.
Tuntien sisätlö
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia, joissa käytämme välillä myös ääntä. Teemme liikkeitä, jotka avaavat kehoa ja varsinkin lantion aluetta, sekä liikkeitä jotka voimistavat kehoa synnytystä ja vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
.
Synnytykseen valmistautuminen
Toinen ja kolmas raskauskolmannes alkavat valmistamaan kehoa kohti synnytystä. Tuntien aikana teemme turvallisia liikkeitä, joita voit halutessasi ottaa mukaan synnytykseen. Myös hengitysharjoituksia ja rentoutusharjoituksia voit käyttää synnytyksen aikana, sekä ottaa niitä mukaan pian alkavaan vauvavuoteen. Teemme myös mielikuvaharjoituksia rentoutuksien aikana.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taapero-tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, pitkää synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on rauhallinen, lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyylinsä ohjata on antautuminen ohjaukselle.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys.
.
Sijainti
Tunnit pidetään Lappeenrannan Studio Mandulassa osoitteessa Kipparinkatu 7 C 5. Studio Mandulassa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc. Äiti & vauvajoogaan osallistuja, ota mukaan pieni peitto lapsellesi.
.
Maksaminen
Kurssimaksu 75 €
Huomioithan että tunti maksetaan tilille, joogakortti ei käy tälle tunnille. Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla. Kurssin hinta 75€ maksetaan tilille varauksen yhteydessä, ohjeet vahvistusviestissä. Jos maksat liikuntaeduilla, ilmoitathan siitä erikseen sähköpostitse essi@studiomandula.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset 5.1.2024 mennessä. Ilmoittaudu mukaan vello.fi/studiomandula (ilmoittautuminen avautuu pian)
.
Varaus -ja peruutusehdot
Kurssi järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 15 Raskausajan joogalle. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Ilmoittautuminen on sitova.