Date

29 helmi 2024
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Raskausajan jooga Lappeenranta

Raskausajan jooga
Torstait
29.2., 7.3., ja 14.3.
Klo 17-18
.
Kenelle
Raskausajan jooga soveltuu toisella ja kolmannella kolmanneksella oleville, raskausviikoille 14-42. Ensimmäinen raskauskolmannes on niin suurta muutoksen aikaa keholle, että Birtlight joogassa kehotamme pyhittämään tuon ajan rentoutumiselle ja rauhoittumiselle.
Olet lämpimästi tervetullut tunnille, olit sitten ensimmäistä kertaa tulossa äidiksi -tai jo ollut useamman kerran raskaana. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunneilla sovelletaan liikkeitä jokaiselle sopivaksi, Birtlight raskausajan jooga on lempeä ja turvallinen harjoitus. Kerrothan ohjaajalle saapuessasi, mikäli kehossasi on jotain mitä tulee huomioida.
.
Tuntien sisältö
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia. Teemme liikkeitä, jotka avaavat kehoa ja varsinkin lantion aluetta, sekä liikkeitä jotka voimistavat kehoa synnytystä ja vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
Ota mukaan pieni peitto lapsellesi.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taapero-tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on rauhallinen, lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys.
.
Maksaminen
18 € /tunti
Voit maksaa tunnin myös liikuntaeduilla.
Ilmoittaudu mukaan vello.fi/studiomandula
.
Varaus -ja peruutusehdot
Tunti toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Ilmoittautuminen on sitova.
.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!