Date

17 huhti 2024

Time

17:00 - 18:00

Raskausajan jooga kevät 2024 Mikkeli

Raskausajan jooga
.
Mikkelissä
Keskiviikkoisin
Klo 17-18
14.2.-17.4.2024
.
Ilmoittaudu mukaan
https://forms.gle/BByCQruDZk47imZJ6
tai viestillä 0504143697 /Maria
Ilmoittaudu 2h ennen tunnin alkua.
.
Kenelle
Raskausajan jooga soveltuu toisella ja kolmannella kolmanneksella oleville, raskausviikoille 14-42. Ensimmäinen raskauskolmannes on niin suurta muutoksen aikaa keholle, että Birtlight joogassa kehotamme pyhittämään tuon ajan rentoutumiselle ja rauhoittumiselle.
Olet lämpimästi tervetullut tunnille, olit sitten ensimmäistä kertaa tulossa äidiksi -tai jo ollut useamman kerran raskaana. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunneilla sovelletaan liikkeitä jokaiselle sopivaksi, Birtlight raskausajan jooga on lempeä ja turvallinen harjoitus.
Kerrothan ilmoittautuessasi millä raskausviikolla olet, onko raskaudessasi ollut jotain huomioitavaa, sekä miten nyt koet voivasi.
.
Tuntien sisältö
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia. Teemme liikkeitä, jotka avaavat kehoa ja varsinkin lantion aluetta, sekä liikkeitä jotka voimistavat kehoa synnytystä ja vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
.
Synnytykseen valmistautuminen
Toinen ja kolmas raskauskolmannes alkavat valmistamaan kehoa kohti synnytystä. Tuntien aikana teemme turvallisia liikkeitä, joita voit halutessasi ottaa mukaan synnytykseen. Myös hengitysharjoituksia ja rentoutusharjoituksia voit käyttää synnytyksen aikana, sekä ottaa niitä mukaan pian alkavaan vauvavuoteen. Teemme myös mielikuvaharjoituksia rentoutuksien aikana. Kerrothan ohjaajalle, mikäli sinulla liittyy pelkoja synnytykseen.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa Maria englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, pitkää synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyylinsä ohjata on antautuminen ohjaukselle.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, joka keskittyy joogaan, metsähyvinvointiin sekä retriittien tarjoamiseen omalla tilallaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään Mikkelin YogaSoulin tiloissa, osoitteessa Maaherrankatu 21. YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton, villasukat ja peiton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 15. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.