Date

29 maalis 2024
Expired!

Time

14:00 - 15:30

Pääsiäisen Yin joogatunti Ilmajoen Huissilla

Hei kotilaukeudet! Tulen Etelä-Savon Puumalasta kotiseudulle pääsiäisen viettoon ja pidän Yin joogatunnin Huissin urheilutalolla perjantaina 29.3. klo 14-16.30. Tule mukaan laskeutumaan pääsiäisen viettoon joogatunnin avulla! ❤️
.
Yin joogatunti sopii kaikille, aloittelijoista kokeneille joogeille. Tunnilla tehdään yin joogan liikkeitä, joissa oleillaan useita minuutteja avaten kehon lihaskalvoja lempeästi. Liikkeet tehdään lattiatasossa. Näin keho ja mieli rauhoittuu ja niihin luodaan lisää tilaa. Tunnin lopuksi on pitkä loppurentoutus.
.
Tarvitset oman joogamaton, bolsterin ja blokin tai niitä korvaamaan muutaman tyynyn. Tarvitset myös ison viltin ja paljon lämmintä vaatetta.
Teemme harjoituksen Huissin urheilutalon isossa salissa. Huissin urheilutalo sijaitsee kolmostien varrella ja pihassa on hyvin parkkitilaa. Osoite on Vaasantie 1081.
.
Ilmoittautuminen
Viestillä 0504143697 /Maria
Tai linkistä https://forms.gle/m4v24cvWRWGAPDiw8
-kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli kehossasi on jotain joka minun tulee huomioida ohjauksen aikana.
.
Maksuohjeet
Hinta 18€
Voit maksaa paikanpäällä seuraavilla maksutavoilla:
MobilePay, kortti, käteinen, Epassi, SmartumPay ja Edenred.
.
Juureni ovat Huissilta ja maailmaa kierrettyäni olen kotiutunut Etelä-Savon Puumalaan, Saimaan rannalle. Puumalassa minulla on yhdessä mieheni kanssa Metsäsydän niminen yritys, jonka kautta tarjoan joogatunteja -ja tapahtumia. Olemme remontoineet kotiamme matkailukäyttöön ja kesällä meillä on majoitustoimintaa. Yksi Suomen kauneimmista pyöräilyreiteistä kulkee kotimme lähellä. Tilamme vanhan kivinavetan olemme remontoineet upeaksi joogasaliksi. Ehkä pääset joskus myös käymään meillä savon mailla!
.
Peruuntumisen sattuessa ilmoitamme aina henkilökohtaisesti (jätäthän puhelinnumerosi ilmoittautumislomakkeeseen). Peruthan oman ilmoittautumisesi viimeistään 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.