Date

02 heinä 2021
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Onnellisuuden ilo ja rentous -työpaja

Meillä on välillä kiire, vaikka olemme ehkä lomalla. Tule kaiken keskeltä hetkeksi hengittämään ja havainnoimaan omaa kehoasi, tutustumaan eri asanoiden vaikutukseen ja ehkä löytämään jotakin uutta itsellesi.
Voit olla kokenut joogaaja tai aivan uusi lajissa, harjoitteet sopivat kaikille harjoittelua haluaville.
Harjoitus sisältää:
-hengitysmeditaatiota
-oman kehon havainnointia
-yin-jooga-asanoita eli asentoja
-mielen lepoa
Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, villasukat, vesipullon ja joogamaton.
Lämpimiä ajatuksia ❤
Työpajan ohjaa Eeva-Liisa Bonet.
Lue mitä Puumalasta kotoisin oleva Eeva-Liisa kertoo itsestään:
Joogan ohjauksen olen aloittanut 2014. Ennen joogaa olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä ja tanssia erilaisissa yhteyksissä. Ensi kokemukset joogasta ovat vuodelta 1984. Satunnainen joogailu kulki matkassa tanssiharrastuksen vastapainona lyhyempiä ja pidempiä jaksoja kehonhuollon näkökulmasta.Omat selkäongelmat veivät minut joogan pariin pysyvästi. Omien joogaharjoituksieni ansiosta olen voinut jatkaa itselleni tärkeää tanssiharrastusta. Joogaopettajaksi opiskelin Yoga Nordicin opettajankoulutuksessa Helsingissä (RYT200). Tällä hetkellä täydennän opintoja Viiden elementin yin- sekä Akuyin ja faskia-koulutuksessa.
Joogan ohjaamisen lisäksi työskentelen erityisopettajana nuorten kanssa. Oman arjen hallinnassa olen viime aikoina huomannut myös joogan kautta saamani rauhallisuuden ja sen heijastukset omaan työstressin hallintaan.
Työpajan kesto 2,5h
Hinta 38€
Maksutavat
Käteinen, kortti,
MobilePay, Smartum, ePassi
Ilmoittaudu täällä:
metsasydan.fi/varaatunti/
Työpaja järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme. Mahdollisista peruuntumisista ilmoitamme aina viestillä.
Luodaan yhdessä Karhusaliin turvallinen ja tapahtumarikas kesä 2021. Käytämme maskeja ja pesemme kädet saapuessa ja lähtiessä. Mikäli mahdollista, tuo omat joogavälineet tullessasi. ❤