Date

23 - 25 elo 2024

Time

17:00 - 15:00

Metsäsydämen Joogaretriitti elokuu 2024

Puumala, Saimaa
23.-25.8.2024
Hintatiedot tulossa pian!
.’
OHJELMA
Perjantai
Saapuminen klo 14-17 välillä, osoite Junninmäentie 53
Klo 17 Tervetuloa-rinki Karhusalissa
17.30-18.45 Yin jooga
Iltapala
19.30-22 Norpparisteily
Lauantai
09-10.30 Aamujooga
Brunssi
12-14 Työpaja: Elementit -maa, vesi, tuli & ilma- minussa
14.30 Lounas
16.30-18 Yin jooga
18.30 Päivällinen
Sauna
Sunnuntai
09-10.30 Aamujooga
Brunssi
12-14 Metsäjooga
Lounas ja lähtökahvit
Ennen aamutunteja pientä aamiaista ja kahvia&teetä tarjolla halukkaille.
Joogatunneilla käytämme myös ilmajoogakankaita vaihtoehtoina esimerkiksi loppurentoutuksissa.
Joogavälineet löytyy Karhusalista.
.
NORPPARISTEILYSTÄ
Norpparisteily toteutetaan yhteistyössä Lakeland GTE Arton kanssa. Arto on kokenut Saimaan kävijä sekä todella taitava opas, jolta mielenkiintoiset tarinat eivät lopu kesken. Norpparisteilyllä koet myös Saimaan luontoa ja hiljaisuutta. Risteily tapahtuu max 12 hlön avoveneessä, joka noutaa meidät Metsäsydämen rannasta. Risteilyllä on säävaraus, mutta lähdemme liikenteeseen myös pienessä sateessa. Varustauduthan sään mukaisesti. Lisätietoja Artosta ja Norpparisteilyistä löydät täältä: lakelandgte.fi
.
MAJOITUS
Majoitus 2hlö huoneissa. Majoittuvia osallistujia retriitillä on enintään 10.
Metsäsydämen päätalon yläkertaan on remontoitu 5 majoitushuonetta, joista kaikista avautuu upeat näköalat. Huoneissa on mukavat sängyt liinavaatteilla ja säilytystilaa tavaroille. Yläkerrassa on keittiö ja ruokailutila, sekä yhteis-wc ja suihku. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.
Voit halutessasi myös majoittua muualla ja pyytää tarjousta pelkästä ohjelmasta.
.
RUOKAILUT
Tarjoamamme ruoka on täynnä paikallisia makuja ja tarinoita, aitoa ja ravitsevaa. Ruoka on kasvisruokaa. Tarjolla on myös kalaonnen käydessä tuoretta kalaa. Ilmoitathan ruoka-ainerajoitukset ilmoittautumisen yhteydessä.
.
OHJAAJA JA PAIKKA
Maria Talvitie on RYT500 joogaohjaaja ja metsäekologi MMM. Maria on opiskellut useamman joogaohjaajakoulutuksen parhaiden opettajien kanssa, niin Yin joogaa, kuin Hatha-joogaa. Marian ohjaustapa kumpuaa sydämestä ja läsnäolosta, ottaen huomioon erilaiset osallistujat ja antaen tilaa kokemuksille.
Maria on yhdessä miehensä Olli Luukkosen kanssa Metsäsydämen yrittäjä. Metsäsydän on perustettu Ollin sukutilalle, pian Marian ja Ollin muuttaessa tilalle asumaan 6 vuotta sitten. Vanha kivinavetta kunnostettiin upeaksi joogasaliksi, 110m2 Karhusaliksi, ja päätalon yläkertaan on remontoitu majoitushuoneita. Ollilla riittää paikasta tarinoita ja Marialla taitoa ja herkkyyttä luoda tunnelmaa. Marialla ja Ollilla on 2-vuotias tytär sekä kissa ja koira. Metsäsydän on maatila, joka sijaitsee luonnon rauhassa, 12km Puumalan keskustasta, Saimaan Naistenveden rantamaisemissa.
Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme ja olemaan kuin kotonasi!
.
HINTA JA MAKSAMINEN
Hintatiedot tulossa pian!
.
VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT
Varatessasi osallistumisesi retriittiin maksat varausmaksun, jota emme palauta. Loppusumma maksetaan Metsäsydämeen saapuessa. Mikäli joudumme perumaan retriitin, palautamme summan kokonaisuudessaan. Muutos- tai peruuntumistilanteet ilmoitamme aina henkilökohtaisesti.