Date

12 - 14 elo 2022
Expired!

Time

All Day

Manaste: Kokonainen joogaretriitti

Tämä joogaretriitti kutsuu kokonaisen joogakokemuksen pariin Puumalan Metsäsydämeen.
Retriitin joogaharjoituksilla hoidat itseäsi kokonaisuutena ja tasapainotat koko kehomielijärjestelmää. Päivittäisissä workshopeissa syvennät harjoitustasi ja opit uusia jännittäviä taitoja (kuten antamaan kaverillesi ayurvedisen kävelyhieronnan!). Luennoilla sukellat hetkeksi sinne syvään päätyyn ja pääset pohdiskelemaan joogan eri aspekteja, tutustut joogan maailmankuvaan ja ihmiskäsitykseen.
Retriitin teema on ELÄVÄ HENGITTÄVÄ MINÄ.
Harjoituksista, workshopeista ja luennoista muodostuvaa kokonaisuutta tuemme nauttimalla ravitsevasta ja puhdistavasta kasvisruoasta, saunasta, uimisesta, metsässä samoilusta ja tietenkin upeista uusista tuttavuuksista, joita retriitti kokoaa yhteen.
Retriitin jooga on hatha- ja yinjoogaa.
.
OHJAAJA:
Sanni Parkkinen on kokenut joogaopettaja (E-RYT 500h), hengitysvalmentaja, life coach, energinen ja lämmin persoona, joka opettaessaan innostaa ja haastaa oppilaita menemään pintaa syvemmälle. Sannin erityisosaamista on hengitys, hermoston terveys ja vireystilan säätely.
.
PAIKKA:
Tällä kertaa retriittimme järjestetään Puumalan tunnelmallisessa Metsäsydämessä, Saimaan rannalla sijaitsevassa jooga- ja retriittimajatalossa. Metsäsydämen Maria ja Olli toivottavat retriittiläiset tervetulleiksi Järvi-Suomen sydämeen!
Metsäsydämen osoite on Junninmäentie 53, 52200 Puumala. Paikka sijaitsee Saimaan rannalla 12 km Puumalan keskustasta. Joogaamaan pääsemme upeassa Karhusalissa, joka louhituilla kiviseinillään huokuu historiaa ja luonnonläheisyyttä.
.
MAJOITUS JA HINNAT:
Majoittautuminen tapahtuu 2 hengen huoneissa. Majoitukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
VAIHTOEHTO 1: päätalo
399 €
VAIHTOEHTO 2: aitta
389 €
VAIHTOEHTO 3: oma asuntoauto/-vaunu
250 €
Joogaretriitti maksetaan kokonaisuudessaan paikan päällä viikonlopun aikana.
HUOM! Vaikka emme laskuta mitään ennen retriittiä, retriitin varaus- ja peruutusehdot astuvat voimaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä, maksimi 15 henkilöä.
Varaamme mahdollisuuden tarjota pelkkiä ohjelmalippuja lähialueella majaileville, mutta lähtökohtaisesti haluamme tarjota osallistujille retriittikuplan, jossa majoitumme kaikki yhdessä.
.
? MITÄ:
Kokonainen joogaretriitti, teemana ”Elävä, hengittävä minä”
? MILLOIN:
12.-14.8.2022 (pe-su)
? MISSÄ:
Metsäsydän, Puumala
? MITÄ MAKSAA:
399 € / 389 €
? ILMOITTAUTUMINEN:
Manasten kotisivuilla https://www.manaste.fi/kokonainen-joogaretriitti/
Lämpimästi tervetuloa! ?