Jooga Saimaa Geopark

Date

29 touko 2021
Expired!

Time

11:00 - 13:00

Joogaa Saimaa Geopark -kohteissa

Kerran kuukaudessa järjestettävä joogatapahtuma Saimaa Geoparkin kohteessa vie sinut joka kerta uudelle upealle geologiselle kohteelle! Kahden tunnin aikana opit siitä mikä Geopark oikein on ja miten meidän kallisarvoinen Saimaan alue on muodostunut tuhansien vuosien aikana. Samalla opit sen kertaisen jooga-kohteen geologisesta historiasta ja tämän hetkisestä ekologiasta. Jotta pääset syventämään ja omaksumaan tietoa, teemme jokaisella kohteella tunnin joogahetken. Joogaliikkeet sopivat jokaiselle, ensikertaiselle ja jo kokeneelle joogille. Pääpaino on paikan aistimisessa ja kokemuksessa. Ota omat eväät mukaan, lopuksi mahdollisuus nuotiopiiriin ja leppoisaan yhdessäoloon! Seuraava joogakohde Saimaa Geoparkin kohteista paljastetaan tapahtuman lopuksi.

Ensimmäinen Saimaa Geoparkin kohde joogatapahtumalle on Puumalan Suurisuo! Tapahtuma järjestetään lauantaina 29.5. klo 11-13. Suurisuo on ollut osa Saimaan jääjärviä ja lähihistoriassa siellä on harjoitettu myös turpeennostoa.  Suolla  on useita metsä -ja kalliosaarekkeita ja suokasvillisuuden tuoksut  vievät  meidät  Puumalan historian  geologiselle aikamatkalle.    

Kokoontuminen klo 10.45 mennessä osoitteessa Luukkolantie 1218, Puumala. Paikka on vanha urheilukenttä, josta jatkamme jalkaisin matkaa. Varustauduthan kumisaappailla ja mahdollisesti hyönteiskarkottimella. Kävelemme myös suolla.

Tapahtuman ohjaa Metsäsydämen Maria Talvitie yhdessä Marika Auvisen kanssa. Maria on RYT500 joogaohjaaja ja MMM metsänhoitaja. Marika on viittä vaille kauppatieteiden maisteri ja kokenut matkailualan osaaja. Maria ja Marika opiskelevat parhaillaan Saimaa Geopark rangereiksi ja nämä joogatapahtumat ovat osa heidän omaa syventävää oppimistaan. 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Opitaan ja koetaan yhdessä meidän maailmanperintökohteita!

Hinta 34 € /hlö
Maksutavat kortti, käteinen tai MobilePay

Ilmoittautumiset: metsasydan.fi/varaatunti -> valitse kalenterista oikean päivämäärän kohdalta Saimaa Geopark jooga

Lisätiedot 

0504143697 /Maria maria@metsasydan.fi
0405846290 /Marika marika.auvinen@gmail.com