Date

29 marras 2023
Expired!

Time

15:30 - 16:30

Äiti & vauvajooga Mikkelissä

Äiti & vauvajooga
.
Mikkelissä, marraskuun ajan keskiviikkoisin!
.
Ilmoittaudu mukaan linkistä:
https://forms.gle/8aLvRoGbZvrLFrAH9

Tai viestillä 0504143697.
Mukaan mahtuu 10 äitiä ja vauvaa. Ilmoittaudu viimeistään 2h ennen tunnin alkua.
.
Kenelle
Äiti & vauvajoogatunnit soveltuvat 0-9kk ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Voit hyvin osallistua myös mikäli vauvasi on jo vanhempi, mutta ei ole vielä lähtenyt itsenäisesti liikkeelle, ainakaan kovin kauas.
Voit osallistua tunneille heti synnytyksen jälkeen, kun koet itse olevasi valmis lähtemään kotoa. Muokkaamme liikkeitä aina jokaiselle sopivaksi. Kerrothan aina ilmoittautumisen yhteydessä ainakin minkä ikäinen vauvasi on, miten synnytyksesi meni ja miten koet juuri nyt voivasi.
.
Tuntien sisältö
Tunnit rakentuvat äitien palautumisen ja  hyvinvoinnin ympärille. Vauvat otamme mukaan kaikkeen tekemiseemme, välillä he saavat pötkötellä vieressä ja välillä toimia painoina ja ilon tuojina.
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme liikkeitä, jotka sulkevat kehoa synnytyksen jäljiltä, sekä liikkeitä jotka avaavat ja voimistavat kehoa vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana vauvan kanssa, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
Tuntien aikana voit vapaasti imettää, vaihtaa vaippaa ja pysähtyä hoivaamaan vauvaasi -vauvantahtisesti. ♥
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taaperotytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut äiti & vauvajoogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin johdolla. Sana jooga tarkoittaa yhteyttä ja yhdistymistä, Marialle se on raskauden ja vauvavuoden aikana tuonut juuri yhteyttä omaan itseen ja vauvaan. Esimerkiksi oma rentoutuminen ja rauhoittuminen luo turvallista tilaa myös pienelle, ovathan äiti ja vauva niin pitkään yhtä. Vauvavuoden aikana Maria teki rauhallista joogaa yhdessä vauvan kanssa ja nyt pian 2 vuotta täyttävä taapero edelleen välillä pyytää että tehdään yhdessä.

Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, jonka joogasalina toimiva Karhusali on yksi upeimmista ja maanläheisimmistä joogatiloista. Karhusali on remontoitu vanhaan kivinavettaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään osoitteessa Maaherrankatu 21, Mikkelin YogaSoulin tiloissa. Tuo vauvallesi pieni viltti mukanasi, muuten YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc. Vauvan vaipan voit vaihtaa joogatilassa. Lastenvaunut voi jättää katoksen alle sisäänkäynnin läheisyyteen.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käy käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 10. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.