Date

11 tammi 2024
Expired!

Time

15:30 - 16:30

Hinta

75.00€

Äiti & vauvajooga Lappeenranta

Äiti & vauvajooga
.
Lappeenranta, Studio Mandula
4x kurssi
torstaisin
11.1.-1.2.2024
klo 15.30-16.30
Hinta 75 €
Ilmoittautumiset 5.1.2024 mennessä
.
Kurssille mahtuu 8 äitiä ja vauvaa.
.
Kenelle
Äiti & vauvajoogatunnit soveltuvat 0-8 kk ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Voit hyvin osallistua myös mikäli vauvasi on jo vanhempi, mutta ei ole vielä lähtenyt aktiivisesti liikkeelle.
Voit osallistua tunneille heti synnytyksen jälkeen, kun itse koet olevasi valmis lähtemään kotoa. Muokkaamme liikkeitä aina jokaiselle sopivaksi. Saat ennen kurssin alkua tervetuloa sähköpostin, johon vastaamalla voit kertoa mikäli vauvallasi tai kehossasi on jotain erityistä, joka ohjaajan tulisi huomioida.
.
Tuntien sisältö
Tunnit rakentuvat äitien palautumisen ja hyvinvoinnin ympärille, tutustumme rauhassa uuteen kehoon. Vauvat otamme mukaan tekemiseemme, välillä he saavat pötkötellä vieressä viltillä ja välillä toimia painoina ja ilon tuojina.
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat vietyä lantionpohjaharjoituksen arkeesi. Teemme liikkeitä, jotka sulkevat kehoa synnytyksen jäljiltä, sekä liikkeitä jotka avaavat ja voimistavat kehoa vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana vauvan kanssa, sekä aina tunnin lopuksi pidämme loppurentoutuksen.
Tuntien aikana voit vapaasti imettää, vaihtaa vaippaa ja pysähtyä hoivaamaan vauvaasi -vauvantahtisesti. ♥
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taapero-tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, pitkää synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on rauhallinen, lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyylinsä ohjata on antautuminen ohjaukselle.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys.
.
Sijainti
Tunnit pidetään Lappeenrannan Studio Mandulassa osoitteessa Kipparinkatu 7 C 5. Studio Mandulassa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc. Äiti & vauvajoogaan osallistuja, ota mukaan pieni peitto lapsellesi.
.
Maksaminen
Kurssimaksu 75 €
Huomioithan että tunti maksetaan tilille, joogakortti ei käy tälle tunnille. Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla. Kurssin hinta 75€ maksetaan tilille varauksen yhteydessä, ohjeet vahvistusviestissä. Jos maksat liikuntaeduilla, ilmoitathan siitä erikseen sähköpostitse essi@studiomandula.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu 5.1.2024 mennessä.
Ilmoittaudu mukaan vello.fi/studiomandula (ilmoittautuminen avautuu pian)
.
Varaus -ja peruutusehdot
Kurssi järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 8 Äiti & vauvajoogalle. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Ilmoittautuminen on sitova.