Date

14 helmi 2024
Expired!

Time

15:30 - 16:30

Äiti & vauvajooga kevät 2024 Mikkeli

Äiti & vauvajooga
.
Mikkelissä
Keskiviikkoisin
Klo 15.30-16.30
14.2.-17.4.2024
.
Ilmoittaudu mukaan
https://forms.gle/AjnFEuPuPFRhno7aA
tai
viestillä 0504143697 /Maria.
Mukaan mahtuu 10 äitiä ja vauvaa. Ilmoittaudu viimeistään 2h ennen tunnin alkua.
.
Kenelle
Äiti & vauvajoogatunnit soveltuvat 0-9kk ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Voit hyvin osallistua myös mikäli vauvasi on jo vanhempi, mutta ei ole vielä lähtenyt itsenäisesti liikkeelle.
Voit osallistua tunneille heti synnytyksen jälkeen, kun koet itse olevasi valmis lähtemään kotoa. Muokkaamme liikkeitä aina jokaiselle sopivaksi. Kerrothan aina ilmoittautumisen yhteydessä ainakin minkä ikäinen vauvasi on, miten synnytyksesi meni ja miten koet juuri nyt voivasi.
.
Tuntien sisältö
Tunnit rakentuvat äitien palautumisen ja hyvinvoinnin ympärille. Vauvat otamme mukaan kaikkeen tekemiseemme, välillä he saavat pötkötellä vieressä ja välillä toimia painoina ja ilon tuojina.
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme liikkeitä, jotka sulkevat kehoa synnytyksen jäljiltä, sekä liikkeitä jotka avaavat ja voimistavat kehoa vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana vauvan kanssa, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
Tuntien aikana voit vapaasti imettää, vaihtaa vaippaa ja pysähtyä hoivaamaan vauvaasi -vauvantahtisesti. ♥
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa Maria englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, pitkää synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyylinsä ohjata on antautuminen ohjaukselle.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, joka keskittyy joogaan, metsähyvinvointiin sekä retriittien tarjoamiseen omalla tilallaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään Mikkelin YogaSoulin tiloissa, osoitteessa Maaherrankatu 21. YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton, villasukat ja peiton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc. Äiti & vauvajoogaan osallistuja, ota mukaan pieni peitto lapsellesi. Tilassa voit vaihtaa vaipan ja lastenvaunut voit jättää sisäänkäynnin lähelle katoksen alle.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 10 Äiti & vauvajoogalle. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.