Varaus -ja peruutusehdot

METSÄSYDÄN OY:N VARAUS-  JA PERUUTUSEHDOT YKSITYISASIAKKAALLE 

VARAUSEHDOT

Perimme varausmaksun 100 € yli päivän kestävistä tapahtumista.
Päivätapahtumien varausmaksu on 50 % tapahtuman hinnasta.

PERUUTUSEHDOT
Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Metsäsydämeen. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Metsäsydämeen. 
Kun peruutus tapahtuu

  • Yli 30 päivää ennen tapahtuman alkamista, pidätämme varausmaksun.

  • 3-30 päivää ennen retriitin alkamispäivää, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta.

  • Alle 3 päivää ennen retriitin alkamispäivää, pidätämme 100 % tapahtuman kokonaishinnasta.


Asiakas voi aina hankkia itse tilalleen toisen osallistujan, tällöin peruutuskuluja ei synny. Sairastapauksissa palautamme kaikki maksut, lukuunottamatta varausmaksua. Sairastapauksissakin peruutus on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa ja lääkärintodistus on toimitettava viikon kuluttua peruutushetkestä. Suosittelemme tarkistamaan matkavakuutuksenne kattavuuden mahdollisissa  peruuntumistilanteissa.

Metsäsydämen oikeus peruuttaa varaus 

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai vähäisestä osallistujamäärästä johtuvat syyt, on Metsäsydämellä oikeus peruuttaa varaus. Tällöin Metsäsydämen on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta ja asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

VASTUUEHDOT
Tietoisena riskeistä vapautan Metsäsydämen ja sen edustajat kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai omaisuuteen  kohdistuvaa vahinkoa retriitin yhteydessä. Olen tietoinen, että vastaan itse tapaturmavakuutuksen hankkimisesta.

METSÄSYDÄN OY:N KARHUSALIN VUOKRAUKSEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Metsäsydän Oy noudattaa tilavuokrauksessa alla kerrottuja ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun.

Nämä ehdot ovat voimassa sekä kotimaan että ulkomaan kaupassa  (tämä tarkoittaa, jos muualta kuin Suomesta oleva asiakas vuokraa tilan). Ehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään.Varauksessa noudatetaan ensisijaisesti alla kerrottuja ehtoja. Toissijaisesti noudatetaan Suomen lakia.

Alustava varaus, varaus ja maksu

Metsäsydän Oy voi ottaa vastaan harkintansa mukaan alustavia varauksia. Alustava varaus muutetaan normaaliksi varaukseksi ja laskutetaan vahvistuspäivänä, ellei asiakas ole sitä aiemmin perunut. Varaus vahvistuu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (50 % tilan kokonaisvuokrasummasta) vahvistuksessa mainittuun eräpäivään mennessä. Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 30 vrk ennen tilavuokrauksen alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 30 vrk varatun jakson alkamispäivään, lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää sekä ennakkolaskun että loppusuorituksen. Ellei asiakas maksa suorituksia eräpäivään mennessä, voi Metsäsydän Oy yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa tilan vuokrattavaksi.

Ellei asiakas peru varaustaan ja tila jää vuokraamatta siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään varausmaksu asiakkaalta. Laskun maksamisen jälkeen lähetetään tarkemmat ohjeet vuokrauksen aloitusta ja tilankäyttöä varten.

Verkkopankit

Tilavuokran varausmaksun ja loppusumman voi suorittaa tilillemme. Saatte varauksen jälkeen viestin ja ohjeet maksamiseen.

Tilan käyttö

Karhusali on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille sekä isommille ryhmille hyvinvointitapahtumien, TYHY-päivien ja muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämiseen. Tila ei ole juhlatila. Sen käyttöaika on päivittäin klo 8-20. Tilassa olevat äänentoistolaitteet ja muut esityslaitteet ovat tilan vuokraajan vastuulla, kun tila on käytössä vuokraajalle. Tila on ideaalinen 20 henkilölle. Se on esteetön ja mahdollistaa siten liikuntarajoitteisten osallistumisen tapahtumiin.

 

Puumalassa 16.3.2020
Metsäsydän Oy
Maria Talvitie ja Olli Luukkonen