Date

29 marras 2023
Expired!

Time

18:15 - 19:45

Yin joogaa Mikkelissä

Yin jooga
.
Mikkelissä, marraskuun ajan keskiviikkoisin!
.
Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
.
Ilmoittaudu mukaan linkistä:
https://forms.gle/ELZuTUkcaXT2RetAA
.
Tai viestillä 0504143697. Ilmoittaudu 2h ennen tunnin alkua.
.
Yin jooga on vastapainoa suorittamiselle ja kiireiselle arjelle.
Yin jooga aktivoi parasympaattista hermostoa, joka viestii keholla ja mielelle että nyt on aika rentoutua ja rauhoittua. Tunnilla luomme yhdessä tilasta paikan, jossa jokainen saa olla turvallisesti omassa itsessään. Tuossa tilassa on tilaa rauhoittumiselle, eheytymiselle, tunteille, tylsistymiselle ja kaikelle, mitä sen kertainen joogatunti nostaa pintaan. Jokainen tunti on kokemuksena erilainen.
.
Tunnilla viipyillään 5-10 minuuttia yhdessä liikkeessä. Jokaisessa liikkeessä on kohdealue, johon etsimme jokaisen erilaiselle keholle sopivan asennon. Kohdealuetta aktivoimalla, tai lempeästi venyttämällä, pääsemme käsiksi kehon lihaskalvoihin eli faskioihin. Faskiat tarvitsevat aikaa, sekä lempeyttä kosteutuakseen ja laajentuakseen. Jotta lihaskalvojen sisällä olevia lihaksia voidaan kasvattaa ja venyttää,  tulee niitä ympäröivien lihaskalvojen voida hyvin.
.
Yin jooga ja varsinkin sen filosofia perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja taolaisuuteen. Tunneilla joogafilosofiaa tuodaan sopivasti esille ja jokainen voi poimia siitä itselleen merkitykselliset kohdat.
.
Tuntien teemat
Yin joogan perusteet – kaikki on yhtä
Kehon takalinja – luottamus
Kehon etulinja – itseen sukeltaminen
Rentoutuminen – irtipäästäminen
Hengitys – läsnäolo
.

Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut 200h tuntia Yin joogaa skotlantilaisen Dhugal Meachemin ohjauksessa. Yin jooga on ollut Marialle itselleen tärkeä harjoitus omalla matkalla kohti hyväksyvämpää, voimakkaampaa ja läsnäolevampaa olemista. Jokainen ohjauskerta opettaa myös Mariaa, koska hänen tyyli ohjata on antautuminen ohjaukselle. Tunnilla koet tulevasi nähdyksi. Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, jonka joogasalina toimiva Karhusali on yksi upeimmista ja maanläheisimmistä joogatiloista. Karhusali on remontoitu vanhaan kivinavettaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään osoitteessa Maaherrankatu 21, Mikkelin YogaSoulin tiloissa. YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käy käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 15. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.