Date

07 - 09 elo 2020
Expired!

Time

17:00 - 16:00

Peruttu kesältä 2020 /Shamanismin jatkokurssi

Koronan aiheuttamasta force majeure -tilanteesta johtuen joudumme perumaan kesän 2020 sovitut tapahtumat kokonaisuudessaan.

SHAMANISMIN PERUSTEIDEN JATKOA * SIELUNPALAUTUS * SEREMONIA * RUMPUMATKA

Ohjaajana
Helena Karhu

Tämä on shamanismin jatkokurssi kaikille peruskurssin opiskelleille teemasta sielunpalautus, jossa keskustelemme yhdessä laajemmin sielunmenetyksestä ja -kasvatuksesta, sekä harjoittelemme sielunpalautus-tekniikoita. Nämä ovat shamanismin keskeisiä teemoja, sillä shamaanin toiminta on kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka perustana on vahva sielu-yhteys.

Jatkamme kurssin aikana myös harjoituksia shamaanin alttarin äärellä, tutustuen syvemmin shamaanin ”medicine table”:n kanssa työskentelyyn ja shamaanin työvälineisiin. Shamanistiseen parantamiseen tiiviisti linkittyvä seremoniallisuus on osana viikonloppumme toimintaa. Pohdimme yhdessä seremoniallisen toiminnan edellytyksiä, valmiuksia, sekä toimintamme eettistä ulottuvuutta. Edistämme yhdessä toistemme valmiuksia toimia shamanistisin keinoin, ja vahvistamme yhteyksiämme henkioppaisiimme.

Lue lisää sielunmenetyksestä, -palautuksesta ja -kasvatuksesta aiemmasta tekstistäni: https://www.karhuntalo.com/blog/2019/9/24/u7593r844lrs1vdegt1ojzjxp6u895

Kurssin sisältö pohjautuu vahvasti ylläolevaan tekstiin, sekä näihin kolmeen aihealueeseen. Kurssille on myös ennakkotehtäviä, joiden kautta yhteinen viikonloppumme toimii huipennuksena. Kaksipäiväinen kurssi lupaa intensiivisen viikonlopun, jonka jälkeen lähdemme yhä vahvempina shamanistisina toimijoina poluillemme.

Lämpimästi tervetuloa piiriin Karhu-Salissa Puumalan MetsäSydämessä. Täällä Nousee Luonto.

Kurssin opettaja:
Kurssin ohjaajana toimii vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus) Helena Karhu. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista. Helenan mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti näkijyys-tietäjyys, shamanistinen seremonia, naisshamaanius ja shamaanien uudet sukupolvet. Helena palasi takaisin Itä-Suomeen jatkamaan opintojaan ja elämänprojektiaan Karhun Taloa, yli 13 Kööpenhaminassa vietetyn vuoden jälkeen. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa, kunnes hän teki päätöksen omistaa elämänsä kokonaisvaltaisesti shamanistiselle työlle ja äitiydelle. Helena aloitti toimimaan kokopäiväisenä shamanistisena ja henkisenä harjoittajana marraskuussa 2015. Helenalla on 7-vuotiaat tanskalais-suomalaiset kaksoset.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta ja tiibetiläisiltä lamoilta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Kurssin pitopaikka:

Metsäsydän, Junninmäen tie 53, Puumala. MetsäSydän on upea, uusi jooga- ja retriittikeskus. MetsäKeskus on perheyritys, jonka elämänarvoista kertoo parhaiten juuri yrityksen nimi: MetsäSydän. Meidän kurssillemme MetsäSydän muodostaa kauniin viikonlopun pyhätön.

Kurssin aikataulu:

Kurssi alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. Ilmoittauduthan mukaan ainoastaan, mikäli pystyt olemaan mukana koko kurssiviikonlopun alusta loppuun. Tarkempi kurssin aikataulu tulee olemaan osallistujakirjeessä, mikä lähetetään noin 1-2 kk ennen kurssin alkua. Osallistujakirjeessä on myös tiedot mukaan otettavissa tavaroista ja ennakkotehtävästä.

Sopiiko kurssi minulle?:
Kurssi sopii kaikille, jotka ovat käyneet Karhun Talon peruskurssin. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön.

Kurssiviikonloppu on alkoholiton ja päihteetön.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Osallistumismaksu on 185 EUR sis. ALV 24%, kurssin opetus ja sisältö.

Majoitus (2 yötä pe-su) täysihoidolla sis. majoitus jaetuissa huoneissa (2-6 henkeä per huone) täysihoidolla on 170 EUR. Ei mahdollisuutta 1-hengen huoneisiin. Majoitus ja ruokailut maksetaan suoraan MetsäSydämeen.

Kurssille voi osallistua max. 14 osallistujaa.

Ilmoittautumiset ovat sähköpostitse osoitteeseen info@karhuntalo.com

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Luethan Karhun Talon varaus- ja peruutusehdot sekä vastuuvapautus-säännöt huolellisesti ennen ilmoittautumista: https://www.karhuntalo.com/ehdot