Date

29 marras 2023
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Raskausajan jooga Mikkelissä

Raskausajan jooga
.
Mikkelissä, marraskuun ajan keskiviikkoisin!
.
Ilmoittaudu mukaan linkistä:
https://forms.gle/kerbK7VAvw3ozrvg9
.
Tai viestillä 0504143697 /Maria
Ilmoittaudu 2h ennen tunnin alkua.
.
Kenelle
Raskausajan jooga soveltuu toisella ja kolmannella kolmanneksella oleville, viikoille 14-42. Ensimmäinen raskauskolmannes on niin suurta muutoksen aikaa keholle, että Birtlight joogassa kehotamme pyhittämään tuon ajan rentoutumiselle ja rauhoittumiselle.
Olet lämpimästi tervetullut tunnille, olit sitten ensimmäistä kertaa tulossa äidiksi -tai jo ollut useamman kerran raskaana. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunneilla sovelletaan liikkeitä jokaiselle sopivaksi, Birtlight raskausajan jooga on lempeä ja turvallinen harjoitus.
Kerrothan ilmoittautuessasi millä raskausviikolla olet, onko raskaudessasi ollut jotain huomioitavaa, sekä miten koet juuri nyt voivasi.
.
Tuntien sisätlö
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat helposti vietyä lantionpohjaharjoituksen myös kotiisi. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia, joissa käytämme välillä myös ääntä. Teemme liikkeitä, jotka avaavat kehoa ja varsinkin lantion aluetta, sekä liikkeitä jotka voimistavat kehoa synnytystä ja vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana, sekä aina tunnin lopuksi pidämme pitkän loppurentoutuksen.
.
Synnytykseen valmistautuminen
Toinen ja kolmas raskauskolmannes alkavat valmistamaan kehoa kohti synnytystä. Tuntien aikana teemme turvallisia liikkeitä, joita voit halutessasi ottaa mukaan synnytykseen. Myös hengitysharjoituksia ja rentoutusharjoituksia voit käyttää synnytyksen aikana, sekä ottaa niitä mukaan pian alkavaan vauvavuoteen. Teemme myös mielikuvaharjoituksia rentoutuksien aikana. Kerrothan ohjaajalle, mikäli sinulla liittyy pelkoja synnytykseen.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taaperotytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin johdolla. Raskausajan jooga oli isossa roolissa myös hänen omassa raskaudessaan ja varsinkin pitkässä synnytyksessä. Sana jooga tarkoittaa yhteyttä ja yhdistymistä, Marialle se on raskauden aikana ja vauvavuoden aikana tuonut juuri yhteyttä omaan itseen ja vauvaan. Esimerkiksi oma rentoutuminen ja rauhoittuminen luo turvallista tilaa myös pienelle, ovathan äiti ja vauva niin pitkään yhtä.

Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys, jonka joogasalina toimiva Karhusali on yksi upeimmista ja maanläheisimmistä joogatiloista. Karhusali on remontoitu vanhaan kivinavettaan.
.
Sijainti
Tunnit pidetään osoitteessa Maaherrankatu 21, Mikkelin YogaSoulin tiloissa. YogaSoulissa on kaikki välineet valmiina. Halutessasi voit tuoda oman maton. Tiloista löytyy pukuhuone ja wc.
.
Maksaminen
Kertamaksu 15 €
Maksutapoina käy käteinen, kortti, MobilePay, Smartum ePassi ja Edenred.
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunnille tulee ilmoittautua 2h ennen tunnin alkua. Tunti järjestyy mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Maksimiosallistujamäärä on 15. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Perumisen tulee tapahtua 2h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tunnin hinnan.