Date

07 - 12 heinä 2020
Expired!

Time

All Day

Peruttu kesältä 2020 /Nea Helsto: Astangajoogaa Saimaan rannalla

Koronan aiheuttamasta force majeure -tilanteesta johtuen joudumme perumaan kesän 2020 sovitut tapahtumat kokonaisuudessaan.

Tervetuloa joogaamaan Puumalaan Saimaan rannalle metsän siimekseen. Tule syventymään harjoitukseen ja nauttimaan maalaismaisemista Metsäsydämen jooga- ja retriittikeskukseen. Aamujoogan ja iltaohjelman välissä on hyvin aikaa levätä riippumatossa, pyöräillä saaristomaisemissa tai vierailla lähialueilla. Majoitukseen kuuluu maittava kasvisruoka ja sauna kirkasvetisen järven rannalla lämpiää joka ilta. Majoittua voi myös muualla ja osallistua vain joogaohjelmaan.

Jooga
Joogatunnit pidetään Karhusalissa: juuri remontoidussa vanhassa kiviseinäisessä navetassa. Tiloissa on lämmitys, wc:t ja kaikki joogaan tarvittava varustus valmiina.
Päivä alkaa mysore -tunnilla tai ohjatulla alkeistunnilla, jolle voi osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta. Alkuillan teematunneilla syvennytään eri aiheisiin: hengitykseen, kehon avaamiseen, voimistamiseen tai filosofiaan ja käydään läpi asentotekniikkaa ja osallistujien kysymyksiä. Päivän päätteeksi on vielä mahdollisuus osallistua meditaatiohetkeen. Kaikki tunnit ohjaa Nea Helsto.
Joogaohjelmaan voi osallistua, vaikkei majoittuisi tilalla.

Ohjelma
Ohjelma tarkentuu ja varmistuu lähempänä kurssin alkua. Mukaan voi tulla vaikkei olisi aiempaa kokemusta joogasta.
Tiistai 7.7.
klo 14– Majoittautuminen
klo 16 Aloitus ja harjoitus
klo 18 Illallinen
Ke-La 8.-11.7.
klo 7-9 Mysore
klo 8-10 Aamiainen
(klo 10 Alkeet)
klo 13 Lounas
klo 15 Välipala
klo 16 Teematunti
klo 18 Illallinen
klo 19 Sauna
(klo 21 Meditaatio)
Su 12.7.
klo 7-9 Aamujooga
klo 9 Aamiainen
klo 10:30 Lopetus

Majoitus
​Metsäsydän, Marian ja Ollin maalaistila, sijaitsee luonnon keskellä upeissa maalaismaisemissa. Tilalle mahtuu tällä hetkellä majoittumaan 14 henkeä, majoitus on 3-4 hengen huoneissa. Majoitustoiminta on juuri alkanut ja tiloja kunnostetaan parhaillaan: ne ovat täydessä loistossaan kesällä 2021.
Majoitustilat ovat autenttiset ja kodinomaiset: lattiat narisevat ja seinät ovat ohuehkot. Näköalat ovat mitä upeimmat ja tunnelma on maaginen. Tiloissa asuu lemmikkejä, joten ne eivät ole allergiavapaat.
Jokaisen päivän päätteeksi sauna lämpiää talolla sekä rannassa. Saunomisen jälkeen voi pulahtaa kirkasvetiseen Saimaaseen.
Liinavaatteet saat vuokrattua paikan päältä 10 €:lla tai voit ottaa omat mukaan.
Joogaohjelmaan on mahdollista osallistua, vaikka Metsäsydämen majoituspaikat olisivat täynnä tai mökkeilisit lähistöllä koko perheen kesken.

Majoitusvinkkejä lähistöllä:
Mökkimajoitusta
Vanha Rantapappila
Sahanlahti Resort

Ruokailu
Majoitukseen kuuluu tuoreista raaka-aineista valmistettu maittava kasvisruoka: aamiainen, kaksi lämmintä ateriaa ja välipalat. Lounaan ja välipalan voi etukäteen sovittuna ottaa mukaan päiväretkelle. Varaa tätä varten mukaan omat retkiastiat.
Pyrimme ottamaan kaikki ruoka-aineallergiat huomioon. Ilmoittathan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.
Myös muualla majoittuvilla on mahdollisuus osallistua ruokailuun.

Sijainti
Metsäsydämen tila sijaitsee Saimaalla Naisveden rannalla Etelä-Savossa noin 12 km Puumalan keskustasta. Puumala ja sen ympäristö on kaunis ja monipuolinen vierailu kohde: Saimaan kauneimmaksi kehuttu. Metsäsydämen tilalla ja läheisyydessä on hyvät ulkoilumahdollisuudet: Norppapolku ja pyöräilyreitti Puumalan saaristoreitti, kulkevat aivan lähistöllä.

Metsäsydän Oy
​Junninmäentie 53
52200 Puumala

Helsingistä matkaa perille on noin 300 km. Tarjoamme kuljetuksen Puumalan keskustasta Metsäsydämeen, jos tulet julkisilla kulkuvälineillä.

Hinta
Jooga 250 €
Majoitus ja ruokailu 380 €
Liinavaatteet 10 €
hinnat sisältävät alv:n
Majoitus ja ruokailu maksetaan Metsäsydämen tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Samalla ilmoittautuminen vahvistuu. Jooga maksetaan laskulla, joka erääntyy kurssin alkaessa.
​Ilmoittautuessa sitoudut sopimus- ja peruutusehtoihin.
Poikkeustilanteen vuoksi ne ovat erityisen hyvät:
Kaikki maksut palautetaan 100 %, jos leiri perutaan kaikkia koskevasta koronatilanteesta johtuen tai järjestäjän toimesta. Leiri toteutuu, kun osallistujia on vähintään 10.
Jos osallistuja peruu osallistumisen itse yli 30 päivää ennen kurssin alkua jää peruutusmaksu 100 € majoittajalle.
3-30 päivää ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta peruutusmaksu on 50 % hinnasta ja 100 % jos peruutus tapahtuu alle 3 päivää ennen aloitusta.
Peruutuksen sijaan voit siirtää paikkasi toiselle, joka ei ole vielä ilmoittautunut.

Ilmoittautuminen
https://www.neahelsto.com/kesa.html