Date

23 - 26 heinä 2020
Expired!

Time

18:00 - 14:00

Peruttu kesältä 2020 /Manaste: Kokonainen joogaretriitti

Koronan aiheuttamasta force majeure -tilanteesta johtuen joudumme perumaan kesän 2020 sovitut tapahtumat kokonaisuudessaan.

Kokonaisella joogaretriitillä katsomme ihmistä kokonaisena. Retriitin joogaharjoituksilla hoidat itseäsi kokonaisuutena ja tasapainotat koko kehomieli-järjestelmää. Päivittäisissä workshopeissa syvennät harjoitustasi ja opit uusia jännittäviä taitoja (kuten antamaan kaverillesi ayurvedisen kävelyhieronnan!). Luennoilla sukellat hetkeksi sinne syvään päätyyn ja pääset pohdiskelemaan joogan eri aspekteja, tutustut joogan maailmankuvaan ja ihmiskäsitykseen. Luentojen pääpaino on teemassa TASAPAINO.

Tällä Manasten kesän ihka-ainoalla retriitillä joogaharjoituksestasi tulee meditaatiota. Pääset harjoittamaan myös pranayamaa (hengitysharjoituksia) ja onpa meillä iltaisin luvassa vielä rauhoittavat iltameditaatiotkin, joista ainakin yksi tehdään Sannin rummun tahdittamana. Ymmärrys itsestäsi laajenee ja eheytyy.

Harjoituksista, workshopeista ja luennoista muodostuvaa kokonaisuutta tuemme nauttimalla ravitsevasta ja puhdistavasta ruoasta, saunasta, uimisesta, riippumatossa loikoilusta sekä luonnossa olemisesta.

Retriitin jooga on hathajoogaa. Opetamme Kaula-traditioon perustuvaa tantraa, syvää vedistä tiedettä ja Upanishadeihin perustuvaa Advaita Vedantaa. Lähestymme elämää nautiskellen ja hyvällä huumorilla, yhdistäen opetuksiin modernia tiedettä, psykologiaa ja filosofiaa.

KENELLE:

Tämä retriitti soveltuu kaikille tasoille. Aikaisempi joogakokemus ei ole välttämätöntä! Kysythän lisätietoja, jos osallistuminen retriitille mietityttää.

OHJELMA:

7.00-9.00 Virkistävä joogaharjoitus

9.15 Aamupala

Vapaa-aikaa

11.00-12.00 Workshop: Ayurvedinen kävelyhieronta / Asanaklinikka / Hengitystyöpaja

12.15 Lounas

Vapaa-aikaa

14.00-15.00 Luento

15.00 Välipala

16.30-18.30 Rauhoittava joogaharjoitus

19.00 Illallinen

20.00 Sauna ja mahdollista iltaohjelmaa

21.00 Hiljentyminen / iltameditaatio

Retriitti alkaa torstaina noin kello 18.00 johdannolla retriitin sisältöön, aikatauluun ja muihin käytännön kysymyksiin. Jatkamme lyhyellä, tasapainottavalla iltajoogaharjoituksella. Runsas iltapala on tarjolla heti harjoituksen jälkeen. Retriitti päättyy sunnuntaina iltapäiväkahveihin noin kello 14.00.

Päivän vapaahetket voit käyttää metsässä kävelyyn, riippumatossa loikoiluun, uimiseen tai vain olemiseen. Alueelta löytyy monia mainioita kulmia hiljentyä, istuskella ja syventää yhteyttä sekä itseen että luontoon.

Sauna Saimaan rannalla lämpiää joka ilta.

OHJAAJAT:

Sanni Parkkinen (RYT 500) ja Henri Parviainen (RYT 200). Sanni ja Henri ovat käyneet myös Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen. Manaste on järjestänyt kehuttuja joogaretriittejä jo useana kesänä Saimaan rannoilla.

HINTA:

  • 460 € / henkilö (normaalihinta)
  • 435 € / henkilö (early bird ennen 31.3.2020 TAI 7 ensimmäistä ilmoittautumista ennen 31.3.2020)
  • 224 € / henkilö (pelkkä ohjelmalippu ilman täysihoitoa)

Ohjelmalippuun on mahdollista yhdistää haluttu määrä ruokailuja hintaan 15 € / kpl.

Retriitin maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Retriitti toteutuu, kun osallistujia on vähintään 10. Metsäsydämeen mahtuu majoittumaan 14 osallistujaa – loput myytävät paikat ovat pelkkiä ohjelmalippuja.

Retriitin ruoka on Metsäsydämen tarjoilemaa kasvisruokaa. Ruoka-aineallergiat ja ruokavaliot otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan, joten ilmoitathan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:

Manasten nettisivuilla https://www.manaste.fi/kokonainen-joogaretriitti/

Voit myös lähettää sähköpostia Sannille sanni(a)manaste.fi, mikäli retriitistä on kysyttävää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *