Date

12 kesä 2021
Expired!

Time

11:00 - 12:00

Kesäkuun Äänimaljarentoutus

MIU:n Rentouttava Sointukylpy Metsäsydämen Karhusalissa

Tervetuloa rentoutumaan äänien aalloille Saimaan Naistenveden äärelle, Metsäsydämen Karhusaliin, MIU:n Kristiina Lainisalon kanssa!

Lauantaina klo 11-12
Hinta 22 €
-maksu paikan päällä
kortti, käteinen tai MobilePay
?

Aalloille johdattavat äänimaljat ovat käsin useasta eri metallista taottuja kaunissointisia soittimia, joita soitetaan pehmeällä malletilla maljan kylkeen kumauttaen. Maljojen sointi resonoi kehon kanssa kulloisenkin yksilöllisen olotilan mukaan, ja äänien aallot hoitavat näin lempeästi kehoa ja mieltä. Pehmeät äänet muistuttavat sikiöaikaista kohdun sisäistä äänimaailmaa, ja auttavat näin saavuttamaan rentoutumisen pohjalle perusluottamuksen tunteen.

Sointukylvyn aikana makoillaan tai istutaan mukavasti lattialla kukin omalla alustallaan.
Tässä sointukylvyssä käytetään tarkasti valmistettuja ja erittäin hyvin resonoivia Peter Hess terapiaäänimaljoja. Lisäksi mukana on konserttikantele, jonka kauniit äänet virittyvät miellyttävästi äänimaljojen lomaan. Kantele suomalaisena kansallissoittimena antaa oman säväyksensä soivaan harmoniseen äänimaisemaan.

Otathan mukaasi joogamaton tms alustan, tyynyn, viltin/makuupussin, ja pukeudu mukavasti ja lämpimästi, jotta sinun on mahdollisimman hyvä olla aistiessasi äänien värähtelyjä. Karhusalissa on myös joogamattoja ja vilttejä.

”Kun järveen pudotetaan kivi, muodostuu renkaita, jotka leviävät kaikkialle vedessä. Veden jokainen molekyyli laitetaan liikkeeseen. Sama tapahtuu äänimaljarentoutuksen aikana kehossa, jonka koostumus on 70-80% nestemäinen. Lempeät äänivärähtelyt leviävät kehon nesteiden kautta kudoksiin, lihaksiin ja jänteisiin, luustoon ja elimiin, stimuloiden koko kehoa – jännitykset ja tukokset voivat vapautua lempeästi. Tämän voi myös tuntea: mitä vapaammaksi keho tulee, sitä laajemmalla alueella äänivärähtelyn voi tiedostaa.” (Medi-Sound Ky)

MIU:n rentouttavat sointukylvyt ovat terveyttä ja hyvinvointia tukevia rentoutusmuotoja.