Date

26 heinä 2024

Time

18:00 - 20:00

Kasvojooga työpaja Karhusalissa

Kasvojooga työpaja Metsäsydämen Karhusalissa
Perjantaina 26.7.2024
Klo 18-20
Ohjaajana Maria Ruokokoski
.

Ilmoittaudu viestillä 0504143697 /Maria Talvitie
(tai metsasydan.fi (verkkokauppa tulossa pian))
.

Kasvojooga
Tule mukaan opettelemaan ja luomaan helposti arjessasi toteutettava lyhyt, ytimekäs ja vaikuttava kasvojen alueen harjoitus.

Kasvojoogalla aktivoimme kasvojen alueen ”nukkuvia” lihaksia ja rentoutamme taas ”yliaktiivisia” lihaksia.
Näin saamme paitsi ulkonäköömme vaikuttavia muutoksia, mutta ennenkaikkea hyvinvointiimme ja terveyteemme vaikuttavia muutoksia.
Kasvojoogan avulla on mahdollisuus päästä eroon huomaamattomista tavoista jotka aiheuttavat ryppyjä, juonteita ja jännityksiä – mutta myös tavoista jotka voivat aiheuttaa esim. jännityspäänsärkyä, hampaiden yö-narskuttelua tai jopa kuorsausta. Olennaisen osan kasvojooga-harjoitusta muodostavat myös ryhdin, pään asennon sekä kielen anatomisesti oikean paikan huomioiminen!

Kasvojen alueen harjoitteista on saatavana paljon tietoa ja paljon kursseja. Yleinen ongelma näyttää kuitenkin olevan se, että tiedosta ja hyvästä aikeesta huolimatta harjoitukset jäävät yksinkertaisesti tekemättä. Ei ole aikaa eikä viitseliäisyyttä lisätä kaiken muun tekemisen lisäksi kalenteriin merkintää ”kasvojooga”!
.

Tämän kahden tunnin mittaisen workshopin aikana opit muutaman tehokkaan liikkeen, joilla pääset vaivattomasti alkuun kasvojen alueen treenin kanssa. Hyödynnämme myös NLP-keinoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaan tavan sovittaa harjoitteet arkeesi, niin että ne tulee tehdyksi ”vähän kuin huomaamatta”.
Saat siis mukaasi valmiit harjoitteet ja itse luomasi tavan ja tilanteet tehdä ne. Eli hyödynnämme arjessa toistuvia tilanteita, joihin nämä harjoitteet istutetaan automaattisiksi mukaan.
.

Ota siis mukaasi itse harjoitusta varten kasvopeili ja ihoöljy sekä arkeen integrointi -harjoitusta ja muistiinpanoja varten muistiinpanovälineet. Muistathan myös meikittömät kasvot ja puhtaat kädet!.

Joogamatto ja bolstereita löytyy Karhusalista.

.
Hinta & maksutavat
33 €
MobilePay, kortti, käteinen, SmartumPay, Epassi ja Edenred

.

Ohjaaja Maria Ruokokoski

Maria on suorittanut RYT 200 -joogaopettajakoulutuksen vuonna 2014.
Sen lisäksi hänellä on takanaan lukuisia täydentäviä jooga-koulutuksia mm. Flowjooga, Kasvojooga, Yin- ja Hot-jooga sekä mm. J.Brownin Therapeutic Yoga Teacher Training koulutus vuodelta 2016. Tällä hetkellä Maria suorittaa Kundaliinijoogan opettajakoulutusta.

Maria on myös Mindfulness-ohjaaja CFM sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Joogaopettajatyön lisäksi Maria toimii Ratkaisukeskeisenä Lyhytterapeuttina ja Hyvinvointivalmentajana.

Tunneillaan Maria haastaa kuuntelemaan omaa hengitystä, sen tuomaa tilaa ja oman kehon viestejä kokonaisvaltaisesti. Marian tunnit ovat lempeitä ja jokaisen omaa liikkeen muotoa kunnioittavia. Tärkeintä harjoituksessa hänen mielestään on tietoisuuden ja läsnäolon lisääminen, ja se tapahtuu liikkeen ja ennen kaikkea hengityksen avulla.

Hän muistuttaakin että jooga on koko elämän mittainen matka ja harjoitus ja että varsinainen jooga alkaa siitä kun astumme harjoitusmatolta pois.


.

Varaus- ja peruutusehdot
Peruuntumisen sattuessa ilmoitamme aina henkilökohtaisesti. Peruthan ilmoittautumisen viimeistään 3h ennen tunnin alkua, näin jonossa seuraava saa paikan. Mikäli perut alle 3h ennen tunnin alkua, veloitamme tunnin hinnan 33€.
.

Sijainti
Metsäsydän sijaitsee osoitteessa Junninmäentie 53, Puumala. 12km Puumalan kirkonkylältä, noin 5km Norppalaavulta ja 2km Hätinvirran lossilta. Metsäsydän on maatila, jonka pihaan voit parkkeerata autosi ja polkupyörällä pääset hyvin perille. Tienvarressa on viitoitus.
.

Metsäsydämen kesäjoogatarjonta:
Huomasithan myös kesäjoogatunnit torstaisin, hatha ja yin. Tiistaisin ilmajoogaa.
Perjantaisin on työpajoja: Ystävä/pariskuntajooga, Kasvojooga ja Musta jooga -tunti.
Maanantaina 15.7. Puumalan Lastenviikon Perhejoogatunti.
.

Lämpimästi tervetuloa!