Date

31 joulu 2023
Expired!

Time

All Day

Joulukuun joogaviikonloppu

Metsäsydämen syksyssä tapahtuu joka kuukausi.
Muodosta oman näköinen joogaviikonloppu valitsemalla yksittäinen, tai useampi tunti.
.
Olet myös lämpimästi tervetullut majoittumaan meille.
.
Viikonlopun ohjelma
Perjantai
Klo 18-19.30 Yin
Lauantai
Klo 09.30-11 Hatha
Klo 14-15 Ilmajooga
Klo 18-20 Läsnäolon ilta
Sunnuntai
Klo 09.30-12 Ilmajooga Yin
.
Ilmoittaudu 3h ennen tunnin alkua
https://forms.gle/JJtBExBSvVqkdCGb6 t
tai viestillä 0504143697 /Maria
.
Hinnat
Perjantai Yin 14 €
Lauantai Hatha 14 €
Ilmajooga 17 €
Läsnäolon ilta 38 €
Ilmajooga Yin 38 €
.
Maksutapoina
MobilePay, käteinen, kortti, sekä liikuntaedut Smartum, Epassi ja Edenred
.
Tunnit ohjaa Maria Talvitie
.
Tuntikuvaukset
Yin
Yin joogassa viivymme lempeissä liikkeissä 5-10 minuuttia, jolloin hermosto rauhoittuu ja lihaskalvot pääsevät laajentumaan. Tunti sopii kaikille. Muistathan mainita ohjaajalle mikäli sinulla on jotain mitä tulee huomioida ohjauksessa.
.
Hatha
Hatha joogan liikkeet ovat liikkuvuutta ja voimaa vahvistavia. Teemme tunnilla myös hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Tunti sopii eri tasoisille joogaajille.
.
Ilmajooga
Ilmajoogatunnit ovat alkeistason tunteja, joihin voit osallistua ensikertalaisena tai aiemmin ilmajoogaa -tehneenä Teemme perinteisiä joogaliikkeitä ilmajoogakangasta apuvälineenä käyttäen. Tunnit eivät sovellu raskaana oleville. Pukeuduthan kainalot peittävään paitaan ja pitkälahkeisiin housuihin, näin kangas tuntuu mukavammalta.
.
Läsnäolon ilta
Kahden tunnin aikana harjoittelemme läsnäoloa, tehden erilaisia meditaatio-, hengitys -ja rentoutusharjoituksia sallivassa ja lempeässä ilmapiirissä. Keskustelemme ja jaamme kokemuksia. Voit ottaa harjoituksia mukaan arkeesi tukemaan hyvinvointiasi. Pukeudu lämpimästi ja rennosti, istumme harjoituksen ajan. Tee-tarjoilu.
.
Ilmajooga Yin
Teemme rauhallisia ja pitkäkestoisia Yin joogan liikkeitä ilmajoogakangasta apuvälineenä käyttäen. Kangas on laskettu lähelle lattiatasoa. Tunti soveltuu kaikille, muokkaamme liikkeitä jokaiselle sopivaksi.
.
Majoitus
Kotimme yläkertaan on remontoitu Linnunpesän majoitushuoneet, joista avautuu upeat maisemat ympäröivään luontoon. Käytössäsi on yhteiskeittiö ja iltaisin rantasaunamahdollisuus. Tutustu Puumalan luontokohteisiin ja ravintoloihin osoitteessa visitpuumala.fi
.
Majoitushinnat
88 € /yö 1 hlö huone
sisältää aamiaisen ja rantasaunan
Ota ystävä mukaan,
+25 € /yö toinen majoittuja samaan huoneeseen
.
Varaus -ja peruutusehdot
Joogatunneille tulee ilmoittautua 3h ennen tunnin alkua. Tunnit järjestyvät mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu, ilmajoogatunneille maksimiosallistujamäärä on 9. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Myös perumisen tulee tapahtua 3h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa perimme tunnin hinnan.
.
Majoitus tulee varata ja peruuttaa 12h ennen majoitusajankohtaa. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme puolet majoituksen hinnasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
.
Kysy lisää
maria@metsasydan.fi
0504143697 /Maria