Date

29 helmi 2024
Expired!

Time

15:30 - 16:30

Äiti&vauvajooga Lappeenranta

Äiti & vauvajooga
Torstait
29.2., 7.3. ja 14.3.
Klo 15.30-16.30
.
Kenelle
Äiti & vauvajoogatunnit soveltuvat 0-8 kk ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Voit hyvin osallistua myös mikäli vauvasi on jo vanhempi, mutta ei ole vielä lähtenyt aktiivisesti liikkeelle.
Voit osallistua tunneille heti synnytyksen jälkeen, kun itse koet olevasi valmis lähtemään kotoa. Muokkaamme liikkeitä aina jokaiselle sopivaksi. Kerrothan ohjaajalle saapuessasi, mikäli kehossasi on jotain mitä tulee huomioida.
.
Tuntien sisältö
Tunnit rakentuvat äitien palautumisen ja hyvinvoinnin ympärille, tutustumme rauhassa uuteen kehoon. Vauvat otamme mukaan tekemiseemme, välillä he saavat pötkötellä vieressä viltillä ja välillä toimia painoina ja ilon tuojina.
Jokaisella tunnilla teemme lantionpohjaharjoituksia, jotka ovat kerrasta toiseen samoja. Näin saat vietyä lantionpohjaharjoituksen arkeesi. Teemme liikkeitä, jotka sulkevat kehoa synnytyksen jäljiltä, sekä liikkeitä jotka avaavat ja voimistavat kehoa vauva-arkea varten. Harjoittelemme rentoutumista tunnin aikana vauvan kanssa, sekä aina tunnin lopuksi pidämme loppurentoutuksen.
Tuntien aikana voit vapaasti imettää, vaihtaa vaippaa ja pysähtyä hoivaamaan vauvaasi -vauvantahtisesti.
.
Ohjaaja
Puumalassa asuva, pienen taapero-tytön äiti ja metsänhoitaja Maria Talvitie on opiskellut raskausajan joogaa -sekä Äiti & vauvajoogaa englantilaisen Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffelin opastuksessa. Äitiysjooga on ollut tärkeä osa Marian omaa raskautta, synnytystä sekä ensimmäistä vauvavuotta.
Ohjaajana Maria on rauhallinen, lempeä ja salliva, tunnilla koet tulevasi nähdyksi ja kohdatuksi.
Maria on opiskellut ja myös ohjaa muita joogatyylejä. Marialla on yhdessä miehensä Ollin kanssa Puumalassa Metsäsydän-yritys.
.
Maksaminen
18 € /tunti
Voit maksaa tunnin myös liikuntaeduilla.
Ilmoittaudu mukaan vello.fi/studiomandula
.
Varaus -ja peruutusehdot
Tunti toteutuu mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Ilmoitamme aina muutoksista henkilökohtaisesti. Ilmoittautuminen on sitova.
.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!