Date

12 joulu 2021
Expired!

Time

14:00 - 17:30

Äiti-piiri

Oletko raskaana, tuore tai jo vanhempi äiti, tai äitiyttä itsessäsi vaaliva? Tämä tapahtuma juhlistaa äitiyttä, joka löytyy meistä kaikista. Tervetuloa Metsäsydämen Karhusaliin jakamaan uuden luomisen kauneutta yhdessä meidän muiden kanssa! Tapahtuman ohjaa doula, kirjailija ja akupunktio- ja shiatsuterapeutti Terhi Hirvikallio. Terhiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://www.ekohoitolataimi.fi/
Tapahtuman aikataulu
Ensimmäinen osa 1,5h
Aloitus
Esittely ja voimakortit
Pohdintaa raskaudesta, synnytyksestä ja äitiydestä
Mielikuva-harjoitus
Tauko 0,5h
Toinen osa 1,5h
Kehollinen harjoitus
Akupainantaa
Harjoituksen purku
Suolaseremonia
Piirin päätös
Ota suolaseremoniaa varten mukaasi kannellinen lasipurkki, sekä jotain suht’ helposti maatuvaa (esim. mausteita, teelehtiä, kahvijauhetta, kaakaojauhetta, kuivattuja yrttejä, eteeristä öljyä, hiekkaa, pikkukiviä, havupuiden oksia), joka symboloi sinulle raskautta/synnytystä/äitiyttä tai kaikkia niitä. Piirissä vuorotellen laitetaan tuodut asiat suolaan ja sekoitellaan ne sekaan. Kerrotaan samalla muille mitä toivoo itselleen sekä muille synnytykseen ja äitiyteen. Hiljaisuudessakin saa laittaa tuomisensa suolaan. Tunnelma seremoniassa on yleensä hyvin herkkä, pyhä ja kaunis. ??✨?
Suosittelemme pukeutumaan lämpimästi, Karhusalissa on viileä. Tarjolla on teetä ja pientä välipalaa, voit hyvin myös tuoda mukanasi jotain hyvää joko pelkästään itsellesi, tai kaikille jaettavaksi.
Hinta 39€
Maksu saapuessa. Maksutavat: käteinen, kortti, MobilePay, ePassi, Smartum tai Edenred.
Ilmoittautumiset viestillä maria@metsasydan.fi tai 0504143697 /Maria
Tapahtuma järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme perjantaihin 10.12. mennessä, muistathan siis ilmoittautua.