Date

27 heinä 2024

Time

16:00 - 16:45

Äänimaljarentoutus, Tiina Heino

Äänimaljarentoutus

Äänimaljojen soittaminen on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljojen värähtely rentouttaa ja   tasapainottaa kehoa. Se vaikuttaa solutasolle asti laittaen kehon nesteet liikkeelle. Hoidossa pyritään lepohermoston aktivoitumiseen ja stressihermoston rauhoittumiseen, jolloin hermosto tasapainottuu. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan. Uniongelmista, stressistä ja lihassäryistä kärsineet ovat kokeneet saaneensa maljoista apua.

Ohjaaja
Tiina Heino, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja

Ilmoittautuminen & maksutavat
19 € /45 min
Maksathan tunnin mielellään heti varauksen yhteydessä. Mikäli valitset ostoskorissa Alustava varaus ja maksat vasta saapuessasi, niin paikanpäällä voit maksaa ainoastaan käteisellä. Mikäli tunti peruuntuu meistä johtuvista syistä, tai perut yli 2h ennen tunnin alkua, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan. Mikäli perut alle 2h ennen tunnin alkua, veloitamme tunnin hinnan kokonaisuudessaan.
Verkkokauppaan: https://metsasydan.fi/jooga/#!/metsasydan/aanimaljarentoutus-heinakuu-2024
Voit myös ilmoittautua viestillä 0504143697 /Maria ja maksaa käteisellä saapuessasi.

Välineet
Karhusalista löytyy joogamattoja ja bolstereita, joiden päällä voi lepäillä. Päälle voi asetella täältä löytyvän viltin. Yhdeksälle ensimmäiselle halukkaalle on myös tarjolla paikka joogasilkissä. Pukeuduthan rennosti ja lämpimästi.

Sijainti
Metsäsydän sijaitsee osoitteessa Junninmäentie 53, Puumala. 12 km Puumalan kirkonkylältä, noin 5 km Norppalaavulta ja 2 km Hätinvirran lossilta. Metsäsydän on maatila, jonka pihaan voit parkkeerata autosi ja polkupyörällä pääset hyvin perille. Tienvarressa on viitoitus.

Metsäsydämen kesäjoogatarjonta:
Huomasithan myös kesäjoogatunnit torstaisin, hatha ja yin.
Tiistaisin ilmajoogaa.
Perjantaisin on työpajoja: Ystävä/pariskuntajooga, Kasvojooga ja Musta jooga -tunti.
Maanantaina 15.7. Puumalan Lastenviikon Perhejoogatunti.

Lämpimästi tervetuloa!