Vuokraa Metsäsydän hyvinvointitapahtumaasi!

Metsäsydämen tila sijaitsee Puumalassa, upean luonnon keskellä, katsellen Saimaan Naistenvedelle. Tilan majatalossa majoitutte kahden hengen huoneissa, nautitte tuoreista raaka-aineista valmistettua maistuvaa ruokaa ja saunotte kirkasvetisen Saimaan Naistenveden rannalla. Käytössänne on upea vanhaan navettaan remontoitu kiviseinäinen 110m2 Karhusali ja kesäisin myös suurempi Maraalisali.

Vuokraamme Metsäsydämen tilaa pääsääntöisesti joogaretriitteihin ja  muihin hyvinvointitapahtumiin. Voit nauttia ympäröivästä luonnosta joko omatoimisesti, tai Metsäsydämen järjestämänä. 

Tapahtumatiloistamme Karhusali on ainutlaatuinen tila, joka on remontoitu täysin vuoden 2020 alussa vanhaan parsinavettaan. Karhusalissa on upeat Metsäsydämen kotitien varrelta vuonna 1937 louhitut kiviseinät. Tila on rauhallinen ja huokuu historian lisäksi luonnonläheisyyttä. Karhusalin kokonaispinta-ala on 110m2. Tilat ovat esteettömät.
Tilasta löytyy wifi, projektori, äänentoisto sekä pöydät ja tuolit. Käytettävissä on myös joogavälineet.

Kesäaikaan 200m2 Maraalisali soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tanssitapahtumiin, tai muiden hyvinvointitapahtumien tilaksi. Maraalisali on kauniiksi ja avaraksi uudistettu vanha navetan vintti, joka sijaitsee Karhusalin yläkerrassa. Maraalisaliin mahtuu jopa 200 istumaan pitkien pöytien ääreen.

Majoittumista varten tilan majatalo remontoidaan talven 2020 aikana, jonka jälkeen se majoittaa 14 henkeä keväästä 2021 alkaen. Majatalossa  tulee olemaan kuusi kahden hengen huonetta. Huoneet ovat kodinomaisia ja ympäristö rauhallinen.

Metsäsydämen tilalla ja sen läheisyydessä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Norppapolku ja pyöräilyreitit sijaitsevat lähellä tilaa. Puumalan keskustaan matkaa on 12km.

Saimaan ympäristö ja Puumala on tunnettu kauniista maisemistaan. Luonnossa ja metsässä hengität puhdasta ilmaa ja Saimaan Naistenveteen pulahdat uimaan kirkkaaseen, puhtaaseen järviveteen.

Koko tila on mahdollista vuokrata käyttöön alkaen keväästä 2021.

Voitte myös vuokrata pelkästään joko Karhusalin tai Maraalisalin.

Kysy lisää, pyydä tarjous. 

Maria Talvitie 0504143697/ maria@metsasydan.fi

Yhteystiedot löydät myös täältä.