Vuokraa Metsäsydän hyvinvointitapahtumaasi!

Metsäsydämen tila sijaitsee Puumalassa, upean luonnon keskellä, katsellen Saimaan Naistenvedelle. Tilan majatalossa majoitutte kahden hengen huoneissa, nautitte tuoreista raaka-aineista valmistettua maistuvaa ruokaa ja saunotte kirkasvetisen Saimaan Naistenveden rannalla. Käytössänne on upea vanhaan navettaan remontoitu kiviseinäinen 110m2 Karhusali ja kesäisin myös suurempi navetan vintti, eli Maraalisali.

Vuokraamme Metsäsydämen tilaa pääsääntöisesti joogaretriitteihin ja  muihin hyvinvointitapahtumiin. Voit nauttia ympäröivästä luonnosta joko omatoimisesti, tai Metsäsydämen järjestämänä. 

Tapahtumatiloistamme Karhusali on ainutlaatuinen tila, joka on remontoitu täysin vuoden 2020 alussa vanhaan parsinavettaan. Karhusalissa on upeat Metsäsydämen kotitien varrelta vuonna 1937 louhitut kiviseinät. Tila on rauhallinen ja huokuu historian lisäksi luonnonläheisyyttä. Karhusalin kokonaispinta-ala on 110m2. Tila on esteetön.

Kesäaikaan 200m2 navetan vintti, eli Maraalisali, soveltuu erinomaisesti esimerkiksi häihin, tanssitapahtumiin, tai muiden hyvinvointitapahtumien tilaksi. Maraalisali on kauniiksi ja avaraksi uudistettu tila, joka sijaitsee Karhusalin yläkerrassa. 

Majatalossa  on viisi kahden hengen huonetta. Huoneet ovat pelkistettyjä, kodinomaisia ja ympäristö on rauhallinen.

Metsäsydämen ympärillä ja sen läheisyydessä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Norppapolku ja pyöräilyreitit sijaitsevat lähellä tilaa. Puumalan keskustaan matkaa on 12km.

Saimaan ympäristö ja Puumala on tunnettu kauniista maisemistaan. Luonnossa ja metsässä hengität puhdasta ilmaa ja Saimaan Naistenveteen pulahdat uimaan kirkkaaseen, puhtaaseen järviveteen.

Kysy lisää, pyydä tarjous. 

Yhteystiedot löydät täältä