Pyöräile puumalan saaristoreitillä, retkeile norppapolulla ja yövy & rentoudu metsäsydämen joogamajatalossa

Kesäaikaan Puumala Saimaan rannalla on suosittu vierailukohde. Puumalasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, esimerkiksi palkitut Norppapolku ja noin 60 kilometrin pituinen Puumalan saaristoreitti,  joka kulkee upeissa saaristomaisemissa. Puumalan Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matka taittuu Norppa II -pyörälautalla. Pyörälautta Norppa II liikennöi päivittäin 1.6.-31.8. välisenä aikana, tarkemmat aikataulut löydät Puumalan  Saaristoreitti sivustolta. Huomioithan, että lautalle pitää varata paikka. Tai miten olisi melontaretki Saimaan Naistenvedellä, tai Metsäsydämen rannoilta Rokansaareen?

Eteläisen Saimaan alueelle kehitetään kesäksi 2020 uutta pyöräilymatkailureittiä. Saimaan rengastie -niminen reitti kulkee viiden kunnan alueella. Taipalsaaren Sarviniemen ja Puumalan Lintusalon välillä reitti kuljetaan lautalla. Lautta kulkee Kyläniemen kautta. Näin koko Etelä-Saimaa on mahdollista kiertää pyöräillen. Reitin kokonaispituus on 154km. Arviolta maantiepyöräilijälle Saimaan rengastie on päivän tai korkeintaan yhden yön reissu. Retkipyöräilijältä reitti kestää noin parin yön yli.

Metsäydämen Joogamajatalo tarjoaa kodinomaisen ja  rauhallisen, erityisesti pyöräilijöille, retkeilijöille ja joogan ystäville tarkoitetun majoittumisvaihtoehdon luonnon rauhassa, Saimaan Naistenveden rannalla hyvien kulkuyhteyksien ja reittien varrella. Huomioithan, että kaikki vieraamme arvostavat rauhaa ja lepoa majoittuessaan, siksi Joogamajatalo ei sovellu Puumalan tai lähialueen festivaali- ym. tapahtumien majoittujille. 

Metsäsydämen Joogamajatalossa on neljä kahden hengen huonetta, joista kaksi on muokattavissa neljän hengen huoneiksi. Huoneet ovat kodinomaisia ja ympäristö rauhallinen. Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen ja joogatunti. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat saatavilla lisämaksusta. Huomioithan, että Metsäsydämen tilalla on sekä koiria että kissoja, talon huoneet eivät ole allergiahuoneita

Aamun voit aloittaa ja iltaan rauhoittua ohjatulla joogatunnilla, jota järjestetään Metsäsydämen tiloissa kesäaikaan Joogamajatalon ollessa auki. Majoituksen hintaan kuuluu yksi joogatunti/päivä. Jos viivyt pidempään Saimaan kauneutta ihastellen, toimii Joogamajatalo keskeisenä majoituspaikkana sinulle. Majatalon yhteydessä on hyvin tilaa pyörien säilytykseen ja omatoimihuoltoon.

Metsäsydämen yrittäjäpariskunta, Maria ja Olli, ottavat vieraansa vastaan sydämellisesti ja tekevät vierailustasi viihtyisän.

Majoittuminen Joogamajatalossa on oiva tapa yhdistää tutustuminen Saimaan ympäristöön ja pyöräilyreitteihin, nauttia maatilamatkailusta ja rentouttavasta joogasta. Aamun ja illan joogatunnit ohjaa Maria Talvitie. Aamuisin tehdään kehoa vahvistavaa ja herättävää hatha-joogaa ja iltaisin rentouttavaa ja rauhoittavaa yin-joogaa. Joogatunneille ovat  tervetulleita myös ei majoittuvat. Katso lisää linkistä www.metsasydan.fi/palvelut/jooga
Voit myös tarvittaessa vuokrata pyörän Puumalasta.

Majatalo on on auki sunnuntai-illasta perjantai aamuun 22.6.- 14.8. välisenä aikana.

Majoitushinnat: 2hh, 69€/ vrk /hlö
Hintaan sisältyy: aamiainen ja majoitus sekä aamu- tai iltajooga. Käytettävissä on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Wc- ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä.

Jooga ei majoittuville: 12€/ kerta, majoittuville päivän toinen jooga 10€.

Liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan, 10€/ hlö.

Sijainti: Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Varaukset ja tiedustelut:
Maria Talvitie 0504143697 /
maria@metsasydan.fi 
Olli Luukkonen 0505703565
olli@metsasydan.fi