Lisää otsikko tähän

Pyöräile Puumalan saaristoreitillä, retkeile Norppapolulla ja yövy & rentoudu Metsäsydämen Joogamajatalossa!

Joogamajatalo on nyt pienimuotoisesti auki elokuun 29. päivä saakka.

Kesäaikaan Puumala Saimaan rannalla on suosittu vierailukohde. Puumalasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, esimerkiksi palkitut Norppapolku ja noin 60 kilometrin pituinen Puumalan saaristoreitti,  joka kulkee upeissa saaristomaisemissa. Puumalan Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matka taittuu Norppa II -pyörälautalla. Pyörälautta Norppa II liikennöi päivittäin 1.6.-31.8. välisenä aikana, tarkemmat aikataulut löydät Puumalan Saaristoreitti sivustolta. Huomioithan, että lautalle pitää varata paikka. Tai miten olisi melontaretki Saimaan Naistenvedellä, tai Metsäsydämen rannoilta Rokansaareen?

Eteläisen Saimaan alueelle kesällä 2020 on avautunut uusi pyöräilymatkailureitti. Saimaan saaristoreitti -niminen reitti kulkee viiden kunnan alueella. Taipalsaaren Sarviniemen ja Puumalan Lintusalon välillä reitti kuljetaan lautalla. Lautta kulkee Kyläniemen kautta. Näin koko Etelä-Saimaa on mahdollista kiertää pyöräillen. Reitin kokonaispituus on 154km. Arviolta maantiepyöräilijälle Saimaan rengastie on päivän tai korkeintaan yhden yön reissu. Retkipyöräilijältä reitti kestää noin parin yön yli. Tästä linkistä näet reitin kartan ja lauttojen aikataulut.

Metsäydämen Joogamajatalo tarjoaa kodinomaisen ja  rauhallisen, erityisesti pyöräilijöille, retkeilijöille ja joogan ystäville tarkoitetun majoittumisvaihtoehdon luonnon rauhassa, Saimaan Naistenveden rannalla hyvien kulkuyhteyksien ja reittien varrella. Huomioithan, että kaikki vieraamme arvostavat rauhaa ja lepoa majoittuessaan, siksi Joogamajatalo ei sovellu Puumalan tai lähialueen festivaali- ym. tapahtumien majoittujille. 

Metsäsydämen Joogamajatalon talossa on kaksi kahden hengen huonetta, jotka ovat muokattavissa neljän hengen huoneiksi. Huoneet ovat kodinomaiset ja ympäristö rauhallinen. Huoneista avautuu upea maisema Saimaan Naistenveden ylle. Kahteen huoneeseen majoittuvilla on käytössä yhteis-wc.

Joogamajatalon aitassa on kolme huonetta. Aitta on lautarakenteinen, jonka huoneet soveltuvat ainoastaan kesämajoitukseen. Kaksi huoneista majoittaa kaksi henkeä ja kolmanteen huoneeseen mahtuu neljä henkeä. WC-tilana toimii ulkohuussi, jonka sydämenmuotoisesta kurkistusikkunasta on näkymä Saimaalle.

Voit myös pystyttää oman telttasi Metsäsydämen maisemiin! Omenapuutarhan rauhassa, tai vadelma- ja mansikkarivistöjen välissä on hyvin tilaa useammallekin teltalle.

Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen ja joogatunti. Käytössäsi on yhteistiloissa sijaitseva jääkaappi ja mikroaaltouuni. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat saatavilla lisämaksusta.

Huomioithan, että Metsäsydämen tilalla on sekä koiria että kissoja, talon huoneet eivät ole allergiahuoneita. Parhaiten majoitus soveltuu kaveruksille, pariskunnille tai yksin matkaaville aikuisille.

Aamun voit aloittaa, tai iltaan rauhoittua ohjatulla joogatunnilla, jota järjestetään Metsäsydämen Karhusalissa. Majoituksen hintaan kuuluu yksi joogatunti/päivä. Sovi ilmoittautumisen yhteydessä joogatunnin aikataulu. Joogatunnit ohjaa Maria Talvitie. Aamuisin tehdään kehoa vahvistavaa ja herättävää hatha-joogaa ja iltaisin rentouttavaa ja rauhoittavaa yin-joogaa. Torstai iltojen 18-19 hatha joogatunnit ja sunnuntai iltojen yin-joogatunnit ovat avoimia myös ei majoittuville.

Jos viivyt pidempään Saimaan kauneutta ihastellen, toimii Joogamajatalo keskeisenä majoituspaikkana sinulle. Majatalon yhteydessä on hyvin tilaa pyörien säilytykseen ja omatoimihuoltoon.

Metsäsydämen yrittäjäpariskunta, Maria ja Olli, ottavat vieraansa vastaan sydämellisesti ja tekevät vierailustasi viihtyisän.

Majoittuminen Joogamajatalossa on oiva tapa yhdistää tutustuminen Saimaan ympäristöön ja pyöräilyreitteihin, nauttia maatilamatkailusta ja rentouttavasta joogasta. Katso lisää linkistä www.metsasydan.fi/palvelut/jooga
Voit myös tarvittaessa vuokrata pyörän Puumalasta.

Majatalo on avoinna elokuun 29. päivä saakka.

Hinnasto
Majoitushinnat:
Talo 2hh, 69€/ vrk /hlö
Aitta 2hh, 59€/ vrk /hlö
Oma teltta 45€ /vrk /hlö.
Hintaan sisältyy: aamiainen ja aamu- tai iltajooga.
Käytettävissä on mikroaaltouuni ja jääkaappi.
Wc-tilat ovat yhteiskäytössä.
Peseytyminen rantasaunalla. Rantasauna lämpiää iltaisin 19-21.
Liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan, 10€/ hlö.

Sijainti
Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Varaukset ja tiedustelut
Maria Talvitie 0504143697 /
maria@metsasydan.fi 
Olli Luukkonen 0505703565
olli@metsasydan.fi