Lisää otsikkotekstisi tähän

Karhusali

Järjestä kokous, hyvinvointi -tai TYHY-päivä ainutlaatuisessa ympäristössä, metsä ja luonto ympärillä. Vuokraamme Karhusalia kokouskäyttöön ja se soveltuu myös erinomaisesti esimerkiksi joogaryhmien kurssi- ja tapahtumatilaksi tai TYHY-päivien työpajatilaksi.

Karhusali on ainutlaatuinen kokous- ja tapahtumatila, joka on remontoitu kevään 2020 aikana vanhaan parsinavettaan. Karhusalissa on upeat Metsäsydämen kotitien varrelta vuonna 1937 louhitut kiviseinät. Tila on rauhallinen ja huokuu historian lisäksi luonnonläheisyyttä.

 

Karhusali soveltuu monipuoliseen käyttöön. Salin kokonaispinta-ala on 110m2. Lisäksi sen yhteydessä on huoltotilat ja inva-wc. Tilat ovat esteettömät.
Tilasta löytyy wifi, projektori ja äänentoisto. Tilaa voi muunnella tapahtuman tai palaverin aiheen mukaan ja pöydät ja tuolit saa tarvittaessa siirrettyä pois. Käytettävissä on myös joogavälineet.

Karhusaliin voitte tilata ruokatarjoilun, pyydättehän tästä tarjouksen erikseen. Tilavuokraan voitte yhdistää lisähinnasta muita palveluita. Esimerkiksi 1,5 tunnin mittaisen, ohjatun metsähetken. Metsähetki on kokemuksellinen ja elämyksellinen tuokio luonnossa, Norppapolulla, lähimetsässä tai halutessanne sisätiloissa Karhusalissa.

Sijainti: Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Varaukset ja tiedustelut:
Maria Talvitie
maria@metsasydan.fi / 0504143697
Olli Luukkonen olli@metsasydan.fi / 0505703565