Karhusali


Järjestä kokous, hyvinvointi -tai TYHY-päivä ainutlaatuisessa ympäristössä, metsä ja luonto ympärillä. Vuokraamme Karhusalia kokouskäyttöön ja se soveltuu myös erinomaisesti esimerkiksi joogaryhmien kurssi- ja tapahtumatilaksi tai TYHY-päivien työpajatilaksi.

Karhusali on ainutlaatuinen kokous- ja tapahtumatila, jota remontoidaan parhaillaan vanhaan parsinavettaan. Tila valmistuu toukokuuksi 2020. Karhusalissa on upeat Metsäsydämen kotitien varrelta vuonna 1937 louhitut kiviseinät. Tila on rauhallinen ja huokuu historian lisäksi luonnonläheisyyttä.

Karhusali soveltuu monipuoliseen käyttöön. Salin kokonaispinta-ala on 110m2. Lisäksi sen yhteydessä on huoltotilat ja inva-wc. Tilat ovat esteettömät.
Tilasta löytyy wifi, projektori ja äänentoisto. Tilaa voi muunnella tapahtuman tai palaverin aiheen mukaan ja pöydät ja tuolit saa tarvittaessa siirrettyä pois. Käytettävissä on myös joogavälineet.

Karhusaliin voitte tilata ruokatarjoilun, pyydättehän tästä tarjouksen erikseen. Tilavuokraan voitte yhdistää lisähinnasta myös 1,5 tunnin mittaisen, ohjatun metsähetken. Metsähetki on kokemuksellinen ja elämyksellinen tuokio luonnossa, lähimetsässä tai halutessanne sisätilassa Karhusalissa.

Metsähetken aikana teemme harjoituksia yksin ja yhdessä. Vaihtoehtona luontoaktiviteetille voitte valita myös hyvinvointiluennon, -Minän äärellä, metsässä, tai luennon metsän tarjoamista tutkituista vaikutuksista hyvinvointiin.

Sijainti: Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Varaukset ja tiedustelut:
Maria Talvitie
maria@metsasydan.fi / 0504143697
Olli Luukkonen olli@metsasydan.fi / 0505703565