Lisää otsikkotekstisi tähän

Osallistu Metsäsydämen joogatunneille

Aikataulu 16.5.-24.6.2021
 
Sunnuntaisin
Yin jooga
18-19.30
live+online
 
Maanantaisin
Hatha
17.30-18.45
online
 
Raskausjooga
19-20.15
online
 
Torstaisin
Dynaaminen Hatha
18-19.15
live
 
Varaa tuntisi helposti metsasydan.fi/varaatunti/
 
Mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin kolme, tunti peruuntuu. Ilmoitamme aina henkilökohtaisesti viestillä mahdollisista muutoksista.
 
Maanantain Hatha-tunnit (online) alkavat 24.5. jatkuen -21.6. saakka
 
Hinnasto
13€ /tunti
5*kortti 59€
10*kortti 116€
 
Raskausjoogatunnit 7€-14€ /tunti
tilanteesi mukaan
 
Maksutapoina kortin ja käteisen lisäksi
tilisiirto, MobilePay,
Smartum ja ePassi
 
Maksuohjeet
MobilePay
10041 /Metsäsydän
Viesti: Jooga ja päivämäärä
Tilisiirto
FI79 5340 0020 2139 20 /Metsäsydän
Viesti: Jooga ja päivämäärä
 
Juhannuksen jälkeen online-tunnit jäävät tauolle. Karhusaliin tulee näiden yllä mainittujen live-tuntien lisäksi Joogamajatalon aamutunnit kaikille avoimiksi. Kesän jokaiselle viikonlopulle on tulossa myös työpajoja, kuten joogaa Saimaa Geopark -kohteilla, alkeiskurssi ja äänimaljarentoutus. Näistä lisää metsasydan.fi/tapahtumat/
 
Luodaan yhdessä Karhusaliin turvallinen ja tapahtumarikas kesä 2021. Käytämme maskeja sekä pesemme kädet saapuessa ja lähtiessä. Omalla matollasi voit olla ilman maskia. Mikäli mahdollista, tuo omat joogavälineet tullessasi. ❤

Osallistuessasi online-tunnille
ilmoittautumisen jälkeen saat kolme viestiä:
1) Vahvistusviestin ilmoittautumisesta, viestin kautta voit myös perua
2) Linkin Zoom tapaamiseen saat viimeistään 2h ennen tunnin alkua
3) Linkin tallenteeseen saat viimeistään seuraavana päivänä, tallenne on katsottavissa 7 päivää.

 

 

Yksityistunnit

Tuo itsesi, tai ryhmäsi Metsäsydämen Karhusaliin joogatunnille. Mahdollisuus myös ilmajoogatunteihin!

Yritystunnit

Tuo yrityksesi Metsäsydämen Karhusaliin joogatunnille. Tunti voidaan järjestetää myös yrityksesi tiloissa, tai esimerkiksi lähimetsässä.

Kysy lisää, pyydä tarjous, kerron mielelläni lisää.

Maria Talvitie 0504143697 / maria@metsasydan.fi

Yhteystiedot löydät myös täältä.Mitä jooga on?

Jooga on menetelmä ja matka kohti tasapainoista hyvinvointia. Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, jonka voidaan ajatella olevan kehon ja mielen yhteyttä, yhteyttä itseen, yhteyttä luontoon.

Joogatunneilla tehdään asanoita, joogaliikkeitä, pranayama- eli hengitysharjoituksia ja jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunneilla jokainen tekee harjoitusta omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Joogatyylejä on kymmeniä erilaisia ja jokaisella joogaopettajalla on oma tapansa opettaa. Jokainen joogatyyli ja opettaja voi toimia tienviittana matkalla hyvinvointiisi. Poimi tunneilta aina itsellesi siinä hetkessä tarpeellinen.

  • Hatha joogassa tehdään aurinkotervehdyksiä, viivytään seisoma-asanoissa, sekä eteen- ja taaksetaivutuksissa kehoa aktivoiden noin minuutin ajan. Sana hatha on sanskritia ja tarkoittaa aurinkoa ja kuuta. Hathassa haetaankin näitä kahta vastakkaista voimaa kehoon, voimaa ja likkuvuutta. Hatha jooga sopii kaikille. 
  • Vinyasa Flow joogassa liikkeet yhdistyy hengityksen kautta, jolloin harjoituksesta tulee virtaavampi ja fyysisempi. Hengityksen ja liikkeen yhdistämisestä käytetään sanskritin sanaa vinyasa.
  • Yin jooga on näiden kahden liikkuvamman joogatyylin vastakohta, jossa matkataan kohti rentoutta ja irtipäästämistä. Yin joogan liikkeissä ollaan 3-10 minuuttia ja fyysisenä kohdealueena on lihaskalvot, nivelet ja jänteet. Yin jooga sopii kaikille.

Maria ja jooga

Maria löysi joogan yli kymmenen vuotta sitten, asuessaan Helsingissä. Ensimmäiset vuodet vierähti astanga-joogatunneilla. Vuosien mittaan rauhallisemmat ja lempeämmät joogatyylit alkoivat tuntumaan omilta, kun oma sisäinen maailma alkoi rauhoittumaan. Jooga olikin aluksi täydellistä vastapainoa hektiselle lentoemännän työlle, opiskelulle yliopistolla ja myöhemmin työelämälle. Ollin astuessa Marian elämään, asiat alkoivat kääntyä kohti omaa hyvinvointia ja myös joogasta tuli entistä tärkeämpi menetelmä löytää rauhaa itsestä. Maria opiskeli Hima Happinessin RYT200 joogaopettajaksi Saara Rönnholmin kurssilla, joka päättyi lokakuussa 2017. Jooga on matka, jossa ei valmistuta. Maria onkin opiskellut myös Dhugal Meachemin opissa toisen RYT200 koulutuksen yin joogaa, ja RYT100 hatha joogaa. Ja matka jatkuu.

Marian tyyli ohjata hatha-joogaa ja flow-joogaa on tarkka ja oivalluttava. Yin joogaa Maria ohjaa lempeästi ja sallivasti. Tunneilla on turvallinen ilmapiiri, jossa voit rauhassa matkata kohti itseäsi. Välillä myös itketään ja nauretaan, yksin ja yhdessä.

Namaste