Lisää otsikkotekstisi tähän

Osallistu Metsäsydämen Marian joogatunneille

Puumalan kansalaisopiston
Joogaryhmät

Keskiviikkoisin
Puumalan keskustassa, Nuorisotalolla:
Seniorijooga 14.30-16.00

Torstaisin
Metsäsydämen Karhusalissa:
Jooga 17-18.30

Hurissalossa:
Jooga 19.15-20.30

Järvi-Saimaan kansalaisopiston 
Sulkavan joogaryhmät
Keskiviikkoisin 
Lempeä jooga 17.30-19.00
Yin jooga 19.15-20.1

Yoga Studio Mikkelissä
Kevätkauden kaikille avoimet tunnit
Tiistaisin 
17.00-18.00 Lempeä Flow
18.30-19.30 Yin jooga
Ilmoittaudu täältä
Tutustu Yoga Studio Mikkelin Nettijoogaan 

Retriitit

Sahanlahti Resortissa 
Talvitie vie Sahanlahteen joogaviikonloppu
29.-31.1.2021
Lue lisää

 

Yksityistunnit

Tuo itsesi, tai ryhmäsi Metsäsydämen Karhusaliin joogatunnille.

Mahdollisuus yksityistunteihin myös Zoomin välityksellä. 

Yritystunnit

Tuo yrityksesi Metsäsydämen Karhusaliin joogatunnille. Tunti voidaan järjestetää myös yrityksen tiloissa, tai esimerkiksi lähimetsässä.

Mahdollisuus yritystunteihin myös Zoomin välityksellä.

Kysy lisää, pyydä tarjous, kerron mielelläni lisää.

Maria Talvitie 0504143697 / maria@metsasydan.fi

Yhteystiedot löydät myös täältä.Mitä jooga on?

Jooga on menetelmä ja matka kohti tasapainoista hyvinvointia. Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, jonka voidaan ajatella olevan kehon ja mielen yhteyttä, yhteyttä itseen, yhteyttä luontoon.

Joogatunneilla tehdään asanoita, joogaliikkeitä, pranayama- eli hengitysharjoituksia ja jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunneilla jokainen tekee harjoitusta omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Joogatyylejä on kymmeniä erilaisia ja jokaisella joogaopettajalla on oma tapansa opettaa. Jokainen joogatyyli ja opettaja voi toimia tienviittana matkalla hyvinvointiisi. Poimi tunneilta aina itsellesi siinä hetkessä tarpeellinen.

  • Hatha joogassa tehdään aurinkotervehdyksiä, viivytään seisoma-asanoissa, sekä eteen- ja taaksetaivutuksissa kehoa aktivoiden noin minuutin ajan. Sana hatha on sanskritia ja tarkoittaa aurinkoa ja kuuta. Hathassa haetaankin näitä kahta vastakkaista voimaa kehoon, voimaa ja likkuvuutta. Hatha jooga sopii kaikille. 
  • Vinyasa Flow joogassa liikkeet yhdistyy hengityksen kautta, jolloin harjoituksesta tulee virtaavampi ja fyysisempi. Hengityksen ja liikkeen yhdistämisestä käytetään sanskritin sanaa vinyasa.
  • Yin jooga on näiden kahden liikkuvamman joogatyylin vastakohta, jossa matkataan kohti rentoutta ja irtipäästämistä. Yin joogan liikkeissä ollaan 3-10 minuuttia ja fyysisenä kohdealueena on lihaskalvot, nivelet ja jänteet. Yin jooga sopii kaikille.


Maria ja jooga

Maria löysi joogan yli kymmenen vuotta sitten, asuessaan Helsingissä. Ensimmäiset vuodet vierähti astanga-joogatunneilla. Vuosien mittaan rauhallisemmat ja lempeämmät joogatyylit alkoivat tuntumaan omilta, kun oma sisäinen maailma alkoi rauhoittumaan. Jooga olikin aluksi täydellistä vastapainoa hektiselle lentoemännän työlle, opiskelulle yliopistolla ja myöhemmin työelämälle. Ollin astuessa Marian elämään, asiat alkoivat kääntyä kohti omaa hyvinvointia ja myös joogasta tuli entistä tärkeämpi menetelmä löytää rauhaa itsestä. Maria opiskeli Hima Happinessin RYT200 joogaopettajaksi Saara Rönnholmin kurssilla, joka päättyi lokakuussa 2017. Jooga on matka, jossa ei valmistuta. Maria onkin opiskellut myös Dhugal Meachemin opissa toisen RYT200 koulutuksen yin joogaa, ja RYT100 hatha joogaa. Ja matka jatkuu.

Marian tyyli ohjata hatha-joogaa ja flow-joogaa on tarkka ja oivalluttava. Yin joogaa Maria ohjaa lempeästi ja sallivasti. Tunneilla on turvallinen ilmapiiri, jossa voit rauhassa matkata kohti itseäsi. Välillä myös itketään ja nauretaan, yksin ja yhdessä.

Namaste