Merkityksellisiä elämyksiä

Olemme täällä kanssasi luomassa hyvinvointia!

Karhusali

Ainutlaatuinen kesällä 2021 valmistunut Metsäsydämen Karhusali on yrityksille ja ryhmille vuokrattava 110m2 upea kiviseinäinen tila. Vuokraa Karhusali kokouskäyttöön tai hyvinvointihetkeesi. Voit yhdistää tilavuokraan Metsäsydämen toteuttaman ohjatun metsähetken tai voitte tutustua samalla  Puumalan Norppapolkuun.

Hyvinvointiluennot ja työpajat

Metsäsydämen kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoavista hyvinvointiluennoista ja työpajapäivistä löytyy ryhmällenne erilaisia aihevaihtoehtoja, kuten inspiraatioluentoja sekä osallistavia työpajapäiviä. Kysy myös teille muokattua palvelua.

Joogamajatalo

Metsäsydämen Joogamajatalo on avoinna juhannukselta elokuun puoleen väliin. Pyöräile Puumalan Saaristoreitillä (60 km), tai pidemmällä Saimaan rengasreitillä (154 km), retkeile palkitulla Norppapolulla ja rentoudu majoituksen hintaan sisältyvällä joogatunnilla. Tietoa kesästä 2021 tulossa!

Jooga

Tutustu Metsäsydämen Marian joogatuntitarjonta Puumalassa, Mikkelissä ja Sulkavalla. Lisätietoa yksityistunneista ja tilaustunneista, sekä Marian käymistä joogakoulutuksista.