Merkityksellisiä elämyksiä

Tervetuloa viettämään hetkiä hyvinvoinnin parissa, osallistumaan tapahtumiin, majoittumaan tai vaikka lentämään kanssamme samoilla siivillä Etelä-Afrikkaan joogaamaan! Voit myös vuokrata tilat kokouksellesi tai hyvinvointitapahtumaasi. Tutustu valmiisiin palveluihimme, kysy lisää, pyydä tarjous. -Olemme täällä luomassa kanssasi hyvinvointia!

Karhusali

Ainutlaatuinen keväällä 2020 valmistuva Metsäsydämen Karhusali on yrityksille ja ryhmille vuokrattava 110m2 upea kiviseinäinen tila. Vuokraa Karhusali kokouskäyttöön tai hyvinvointihetkeesi. Voit yhdistää tilavuokraan Metsäsydämen toteuttaman ohjatun metsähetken tai voitte tutustua samalla  Puumalan Norppapolkuun.

Hyvinvointiluennot ja työpajat

Metsäsydämen kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoavista hyvinvointiluennoista ja työpajapäivistä löytyy ryhmällenne erilaisia aihevaihtoehtoja, kuten inspiraatioluentoja sekä osallistavia työpajapäiviä. Kysy myös teille muokattua palvelua.

Joogamajatalo

Metsäsydämen Joogamajatalo on avoinna juhannukselta elokuun puoleen väliin. Pyöräile Puumalan Saaristoreitillä (60 km), tai pidemmällä Saimaan rengasreitillä (154 km), retkeile palkitulla Norppapolulla ja rentoudu majoituksen hintaan sisältyvällä joogatunnilla.

Jooga

Tutustu Metsäsydämen Marian joogatuntitarjonta Puumalassa, Mikkelissä ja Sulkavalla. Lisätietoa yksityistunneista ja tilaustunneista, sekä Marian käymistä joogakoulutuksista. 

Safari -ja jooogamatka Etelä-Afrikkaan

Lähde yhdessä Metsäsydämen Marian ja Olympia kaukomatkojen kanssa unohtumattomalle matkalle Etelä-Afrikkaan 7.1.-16.1.2021. Koe uskomaton luonto ja yhdistä matkaan päivittäiset joogahetket.

Tuo hyvinvointitapahtumasi Metsäsydämeen

Majoitut kahden hengen huoneissa, nautit tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistettua ruokaa ja saunot Saimaan Naistenveden rannalla.  Käytössäsi on upea kiviseinäinen Karhusali 100m2 ja kesäisin kuvassa oleva tuplasti suurempi Maraalisali. Majoitustilat remontoidaan syksyn 2020 aikana. Teemme varauksia keväälle 2021.