Kesällä 2021 viikkotunteja ohjaa Maria, Heidi ja Johanna!

Tuntia varatessasi näet varauspalvelussa ohjaajan nimen.

Maria Talvitie

Maria löysi joogan kymmenen vuotta sitten, asuessaan Helsingissä. Ensimmäiset vuodet vierähti astanga-joogatunneilla. Vuosien mittaan rauhallisemmat ja lempeämmät joogatyylit alkoivat tuntumaan omilta, kun oma sisäinen maailma alkoi rauhoittumaan. Jooga olikin aluksi täydellistä vastapainoa hektiselle lentoemännän työlle, opiskelulle yliopistolla ja myöhemmin työelämälle.

Ollin astuessa Marian elämään, asiat alkoivat kääntyä kohti omaa hyvinvointia ja myös joogasta tuli entistä tärkeämpi menetelmä löytää rauhaa itsestä. Maria opiskeli Hima Happinessin RYT200 joogaopettajaksi Saara Rönnholmin kurssilla, joka päättyi lokakuussa 2017. Jooga on matka, jossa ei valmistuta. Maria onkin opiskellut myös Dhugal Meachemin opissa toisen RYT200 koulutuksen yin joogaa, ja RYT100 hatha joogaa. Birtlight raskausjoogaohjaajaksi Maria on opiskellut Purna joogastudiolla Kirsteen Ruffelin kanssa. Ja matka jatkuu.

Marian tyyli ohjata hatha-joogaa ja flow-joogaa on tarkka ja oivalluttava. Yin joogaa Maria ohjaa lempeästi ja sallivasti. Tunneilla on turvallinen ilmapiiri, jossa voit rauhassa matkata kohti itseäsi. Välillä myös itketään ja nauretaan, yksin ja yhdessä.

Metsäsydän jooga Maria

Heidi Akkila

Löysin joogan noin vuonna 2010. Aluksi jooga oli satunnainen harrastus muiden joukossa, myöhemmin siitä kasvoi osa jokaista päivää. Joogassa minua kiehtoo sekä fyysinen asanaharjoittelu että mielen kanssa työskentely.
Joogasta saan kehooni voimaa ja liikkuvuutta sekä mieleeni rauhallisuutta ja hyvää energiaa. 

Joogan lajeista Flow ja Yin kuuluu omaan harjoitukseeni, opetan myös molempia. Tasapainon löytäminen dynaamisen ja rauhallisen harjoituksen välillä onkin yksi tavoitteeni niin omassa harjoituksessa kuin opettajana. 
Joogaopena haluan jakaa itse kokemaani joogan tuomaa hyvinvointia eteenpäin. Tunneilleni voit tulla omana itsenäsi. Ohjaukseni on selkeää, huomioiden erilaiset variaatiot asanatyöskentelyssä. Tunneillani tehdään asanoita mutta mukana voi olla myös ripaus filosofiaa, meditaatiota ja hengitysharjoituksia, tyylilaji huomioiden. 

Joogassa opettajakin on ikuinen oppilas. Käyn vuosina 2020-2021 flow joogan peruskoulutusta (RYT200h) Hima Happinessin kurssilla.
Lisäksi opiskelen Yin joogaa sekä kesällä 2021 myös Hot joogaa Yoga Nordicilla. 
Lisää minusta ja joogasta Instagramissa @yogaheidiakkila

Metsäsydämessä Puumalassa opetan kesällä 2021 niin workshopeissa kuin tunneillakin. Metsäsydämen Marian tapasin kesällä 2020 ja meitä yhdisti sekä jooga että Puumala, jossa oleilen nykyisin vapaa-ajan asukkaana. 
Nähdään joogamatolla upeassa Karhusalissa!

Johanna Lammi-Taskula

Aloitin joogan vuonna 2004 urheiluseuran viikkotunneilla. Selkävaivat ja stressi helpottuivat, joten innostuin hakeutumaan Helsingin astangajoogakoulun tunneille ja vähitellen joogaharjoituksesta tuli päivittäinen. Kesäisin kävin retriiteillä, missä asanan ohella opin myös joogafilosofiaa, hengitysharjoituksia ja mantroja. Pääsin myös avustamaan ja toimin koronan alkuun asti viikoittain koululla oman opettajani avustajana edistyneiden aamuharjoituksessa. Tärkeimpiä astangajoogan opettajiani ovat olleet Monna Grönlund, Petri Räisänen, Juha Javanainen ja Marke Murtomäki. Viime vuosina olen harjoitellut Anouk Hummelin kanssa myös yin-joogaa, jonka rauhallinen energia täydentää hyvin dynaamisempaa astangaharjoitusta. 

Opiskelin 2020-21 joogaopettajaksi HIMA Happinesin RYT-200 koulutuksessa Saara Rönnholmin ohjauksessa. Opetuksessa painotan kehon lempeää, turvallista ja monipuolista liikettä sekä virtaavaa hengitystä, tavoitteena mielen rento ja tasapainoinen olotila.