Lisää otsikko tähän

Pyöräile Puumalan saaristoreitillä, retkeile Norppapolulla ja yövy & rentoudu Metsäsydämen Joogamajatalossa!

Joogamajatalo ei ole avoinna kesällä 2022. 

Kesäaikaan Puumala Saimaan rannalla on suosittu vierailukohde. Puumalasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, esimerkiksi palkitut Norppapolku ja noin 60 kilometrin pituinen Puumalan saaristoreitti,  joka kulkee upeissa saaristomaisemissa. Puumalan Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matka taittuu Norppa II -pyörälautalla. Pyörälautta Norppa II liikennöi päivittäin, tarkemmat aikataulut löydät Puumalan Saaristoreitti sivustolta. Huomioithan, että lautalle pitää varata paikka. Tai miten olisi melontaretki Saimaan Naistenvedellä, tai Metsäsydämen rannoilta Rokansaareen?

Eteläisen Saimaan alueelle kesällä 2020 on avautunut uusi pyöräilymatkailureitti. Saimaan saaristoreitti -niminen reitti kulkee viiden kunnan alueella. Taipalsaaren Sarviniemen ja Puumalan Lintusalon välillä reitti kuljetaan lautalla. Lautta kulkee Kyläniemen kautta. Näin koko Etelä-Saimaa on mahdollista kiertää pyöräillen. Reitin kokonaispituus on 154km. Arviolta maantiepyöräilijälle Saimaan rengastie on päivän tai korkeintaan yhden yön reissu. Retkipyöräilijältä reitti kestää noin parin yön yli. Tästä linkistä näet reitin kartan ja lauttojen aikataulut.

Metsäsydämen Joogamajatalo tarjoaa kodinomaisen ja  rauhallisen, erityisesti pyöräilijöille, retkeilijöille ja joogan ystäville tarkoitetun majoittumisvaihtoehdon luonnon rauhassa, Saimaan Naistenveden rannalla hyvien kulkuyhteyksien ja reittien varrella. Huomioithan, että kaikki vieraamme arvostavat rauhaa ja lepoa majoittuessaan, siksi Joogamajatalo ei sovellu Puumalan tai lähialueen festivaali- ym. tapahtumien majoittujille. 

Metsäsydämen Joogamajatalon talossa, eli Linnunpesässä, on kolme kahden hengen huonetta. Huoneet ovat kodinomaiset ja ympäristö rauhallinen. Huoneista avautuu upea maisema Saimaan Naistenveden ylle. Huoneissa majoittuvilla on käytössä yhteis-wc ja suihku. Huoneita remontoidaan parhaillaan, joten kuvia tulossa pian!

Joogamajatalon aitassa on kaksi huonetta. Aitta on lautarakenteinen, jonka huoneet soveltuvat kesämajoitukseen. Huoneissa majoittuu yksi tai kaksi henkilöä. WC-tilat ovat viereisessä rakennuksessa ja aittamajoittujille  pesutilat ovat rantasaunalla.

Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen ja joogatunti. Käytössäsi on yhteistiloissa sijaitseva jääkaappi ja mikroaaltouuni. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat saatavilla lisämaksusta.

Huomioithan, että Metsäsydämen tilalla on sekä koiria että kissoja, talon huoneet eivät ole allergiahuoneita. Parhaiten majoitus soveltuu kaveruksille, pariskunnille tai yksin matkaaville aikuisille.

Aamun voit aloittaa ohjatulla joogatunnilla, jota järjestetään Metsäsydämen Karhusalissa. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta torstai-iltojen joogatunneille. Kesällä meillä tapahtuu muutakin! Lue lisää metsasydan.fi/tapahtumat

Jos viivyt pidempään Saimaan kauneutta ihastellen, toimii Joogamajatalo keskeisenä majoituspaikkana sinulle. Majatalon yhteydessä on hyvin tilaa pyörien säilytykseen ja omatoimihuoltoon.

Metsäsydämen yrittäjäpariskunta, Maria ja Olli, ottavat vieraansa vastaan sydämellisesti ja tekevät vierailustasi viihtyisän.

Majoittuminen Joogamajatalossa on oiva tapa yhdistää tutustuminen Saimaan ympäristöön ja pyöräilyreitteihin, nauttia maatilamatkailusta ja rentouttavasta joogasta. Katso lisää linkistä www.metsasydan.fi/palvelut/jooga
Voit myös tarvittaessa vuokrata pyörän Puumalasta.

Sijainti
Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Tiedustelut
Maria Talvitie 0504143697 /maria@metsasydan.fi 
Olli Luukkonen 0505703565 / olli@metsasydan.fi

Joogamajatalo ei ole avoinna kesällä 2022.