Pyöräile Puumalan saaristoreitillä, retkeile Norppapolulla ja yövy & rentoudu Metsäsydämen Joogamajatalossa!

Joogamajatalo avautuu kesälle 2021 heinäkuun 1. päivä! Odotamme jo kohtaamistamme!

Metsäsydämen Joogamajatalo tarjoaa kodinomaisen ja  rauhallisen, erityisesti pyöräilijöille, retkeilijöille ja joogan ystäville tarkoitetun majoittumisvaihtoehdon luonnon rauhassa, Saimaan Naistenveden rannalla hyvien kulkuyhteyksien ja reittien varrella. 

Metsäsydämen Joogamajatalon talossa, eli Linnunpesässä, on neljä kahden hengen huonetta. Huoneet ovat kodinomaiset ja ympäristö rauhallinen. Huoneissa majoittuvilla on käytössä yhteis-wc ja suihku. Huoneita remontoidaan parhaillaan, joten kuvia on tulossa pian!

Linnunpesän, eli Metsäsydämen päätalon, Joutsen ja Kuikka -huoneista on yksi Suomen upeimmista maisemista Saimaan Naistenveden ylle. Elämys on vain istua ja ihastella auringonlaskua huoneesi ikkunasta.

Pöllö-huoneesta näkymä on vanhan pihakuusen ohi ja läpi Saimaan Naistenvedelle. Kuovi-huoneen ikkunat avautuvat kohti rauhoittavaa pelto -ja metsämaisemaa.

Kaikissa Linnunpesän huoneissa on kaksi vuodetta sekä tilaa matkatavaroille. Linnunpesän huoneet ovat kesäkuun loppuun saakka pintaremontissa, kuva ei siis vielä täysin todellisuutta, lisää on tulossa!

Joogamajatalon aitassa on kaksi huonetta. Aitta on lautarakenteinen, jonka huoneet soveltuvat kesämajoitukseen. Huoneissa majoittuu yksi tai kaksi henkilöä. WC-tilat ovat viereisessä rakennuksessa ja aittamajoittujille  pesutilat ovat rantasaunalla.

Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen ja joogatunti. Käytössäsi on yhteistiloissa sijaitseva jääkaappi ja mikroaaltouuni. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat saatavilla lisämaksusta.

Huomioithan, että Metsäsydämen tilalla on sekä koiria että kissoja, talon huoneet eivät ole allergiahuoneita. Kaikki vieraamme arvostavat rauhaa ja lepoa majoittuessaan, siksi Joogamajatalo ei sovellu Puumalan tai lähialueen festivaali- ym. tapahtumien majoittujille.  Parhaiten majoitus soveltuu kaveruksille, pariskunnille tai yksin matkaaville aikuisille.

Aamun voit aloittaa majoituksen hintaan kuuluvalla ohjatulla joogatunnilla, jota järjestetään Metsäsydämen Karhusalissa. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta torstai iltojen 18-19.15 hatha joogatunneille ja sunnuntai iltojen 18-19.30 yin-joogatunneille. Kesällä meillä tapahtuu muutakin! Lue lisää metsasydan.fi/tapahtumat

Jos viivyt pidempään Saimaan kauneutta ihastellen, toimii Joogamajatalo keskeisenä majoituspaikkana sinulle. Majatalon yhteydessä on hyvin tilaa pyörien säilytykseen ja omatoimihuoltoon.

Kesäaikaan Puumala Saimaan rannalla on suosittu vierailukohde. Puumalasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, esimerkiksi palkitut Norppapolku ja noin 60 kilometrin pituinen Puumalan saaristoreitti,  joka kulkee upeissa saaristomaisemissa. Puumalan Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matka taittuu Norppa II -pyörälautalla. Pyörälautta Norppa II liikennöi päivittäin, tarkemmat aikataulut löydät Puumalan Saaristoreitti sivustolta. Huomioithan, että lautalle pitää varata paikka. Tai miten olisi melontaretki Saimaan Naistenvedellä, tai Metsäsydämen rannoilta Rokansaareen?

Eteläisen Saimaan alueelle kesällä 2020 on avautunut uusi pyöräilymatkailureitti. Saimaan saaristoreitti -niminen reitti kulkee viiden kunnan alueella. Taipalsaaren Sarviniemen ja Puumalan Lintusalon välillä reitti kuljetaan lautalla. Lautta kulkee Kyläniemen kautta. Näin koko Etelä-Saimaa on mahdollista kiertää pyöräillen. Reitin kokonaispituus on 154km. Arviolta maantiepyöräilijälle Saimaan rengastie on päivän tai korkeintaan yhden yön reissu. Retkipyöräilijältä reitti kestää noin parin yön yli. Tästä linkistä näet reitin kartan ja lauttojen aikataulut.

Metsäsydämen yrittäjäpariskunta, Maria ja Olli, ottavat vieraansa vastaan sydämellisesti ja tekevät vierailustasi viihtyisän.

Majatalo on avoinna 1.7.-15.8. 2021.

Hinnasto

Linnunpesän huone
89€ /yö 1 majoittuja
+25€ 2. majoittuja
+10€ liinaavaatteet /majoittuja
 
Aittahuone
79€ /yö 1 majoittuja
+25€ 2. majoittuja
+10€ liinavaatteet /majoittuja

Hintaan sisältyy: aamiainen ja aamujooga.
Käytettävissä on mikroaaltouuni ja jääkaappi.
Wc-tilat ovat yhteiskäytössä.
Peseytyminen rantasaunalla tai Linnunpesän yhteydessä olevassa suihkussa. Rantasaunalla on erikseen naisten ja miesten vuorot.
Liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan, 10€/ hlö.

Sijainti
Metsäsydän, Junninmäentie 53, 52200 Puumala 

Tiedustelut
Maria Talvitie 0504143697 /maria@metsasydan.fi 
Olli Luukkonen 0505703565 / olli@metsasydan.fi

Saaristoreitti Norppapolku Metsäsydän